2777
2789
عنوان

راحتی بیش از حد با برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 194 پست
خب ببین عزیزم .من خودم پنج ساله عروس این خانوادم بچه ام شیر میدم عروستون منظوری نداره واقعا زمانی که ...

برا همیناس میگن خونواده مهم تو ازدواج و باید فرهنگشون یکی باش و...

منم ۵،۶سال ازدواج کردم اما مث همون روز اول با برادرشوهرام رفتارمیکنم اونام همینطور

حتی برادرشوهری دارم ک ب سن تکلیف نرسیده اما یبارم نشد جلوش حجاب نداشته باشم

هرکسی ی عقیده ای داره

اسی اینام خو حتما اینجوری نیسن ک داره میپرسه

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پست تویی اولا ،بعدش داداش من نوجوون بود اون انترخانوم اومد به همه مون خیانت کرد باوجود بچه ،آخرشم بچ ...

عزیزم می‌دونم میخوای از برادرت دفاع کنی اما نوجوون بود قبول اما لال که نبود و عقب مونده هم که نبود می‌تونست بیاد بدون اینکه به با ناموس برادرش بریزه رو هم به خانواده اش بگه همچین موضوعی هست و زن داداش به من منظور داره ..وقتی رفته با زن برادرش رفیق شده یعنی یک آدم پست ..وقتی هم از برادرتون پنهون کردید که برادر کوچکترش با زنش رفیق شده یعنی میدونید اگر بفهمه قرارع چی پیش بیاد ..من نگفتم عروستون بیگناه اونم پسته ..اما از پست بودن داداشتون کم نمیکنه ..واقع بین باش.

عزیزم می‌دونم میخوای از برادرت دفاع کنی اما نوجوون بود قبول اما لال که نبود و عقب مونده هم که نبود م ...

دیقا اینجا جفتشون مقصربودن

چون هیچکس بزور نمیتونه یکیو وادار ب خیانت کنه جفتشون خاسن

...

اسیییی یچی بگم

اگ وااااقعا اهل این چیزا نیسین تاپیک زدنت چیه

ک هم میگی لخت میش هم میگی شاید منظورنداره هم میگی داره

تکلیفت باخودت معلوم نی

اگ وااااقعا اهلش نیسین رک بگین بش

اگ هسینم ک هیچ

...