2777
2789
عنوان

مادرشوهرم مهمون داشت

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 25 پست
بجا اینکه دروغ یاد بچه بدی بهش یاد بده ک فضولی نکنه وقتی پرسیدن بگه نمیدونم

مقصر مادرشوهرمه که می‌پرسه از بچه 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم میشه هرچی بگم همون میگه

اره بگ نمیدونم بهتره نباید بچ روسوال پیچ کرد

من نمیزارم کسی بچ امو سوال پیچ کنه ک اگ بکنه میگم سوالی هیت از خودم بپرس دوس روز تزار دخترت بره پیشش

متأهل.....اولویت غرورمه....

مثلا میگفتی با دوستام میخوام برم بیرونبعد دخترتو میذاشتی پیش مامانت یک سر میرفتی بازار که به بچه هم ...

آره اینم خوب میشد 

اره بگ نمیدونم بهتره نباید بچ روسوال پیچ کردمن نمیزارم کسی بچ امو سوال پیچ کنه ک اگ بکنه میگم سوالی ...

چندبار شوهرم تذکر داده ها 

بپرسه میگم بهش چرا می‌پرسی بچه فصول شده

چندبار شوهرم تذکر داده ها بپرسه میگم بهش چرا می‌پرسی بچه فصول شده

ن اجازه ندین جلو خودم جرات ندارن پشت سرمه پشت سرمم ب بچه ام سپردم هرچی پرسید بگو نمیدونم هرسوالی هست از ماملنم بپرس

متأهل.....اولویت غرورمه....

ن اجازه ندین جلو خودم جرات ندارن پشت سرمه پشت سرمم ب بچه ام سپردم هرچی پرسید بگو نمیدونم هرسوالی هست ...

ی بار دخترش گفت مادرشوهرم هرجا بریم بیایم از بچه م سوال می‌کنه منم گفتم مادر خودتونم همین کار می‌کنه گفت نه مامان من منظوری نداره گفتم داره یا نداره بچه من بد تربیت میشه 

مقصر مادرشوهرمه که می‌پرسه از بچه

خب ب بچت یاد بده مقابل کار غلط همراهی نکنه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم