در ادامه داستان من و شیرینی پزی دیروز سعی کردم چیزکیک انار درست کنم که خراب شد😁😁
امروز دوباره امتحان کردم و از دوستای قشنگم تو نی نی سایت کمک گرفتم 🥰🥰
بالاخره شد😁🥰
مرسی دوستای خوشگلم 😘😘
@pari_72_74
@بهار2124
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نوش جان عزیزم 😋😍 از توی شیشه ی پنجره یکمی تصویرت مشخصه 😁😍
فداتشم🥰😍🥰😍 ارررره😁
هیچی داشتم نگاه میکردم کامنت ها رو 😁😂 ظهر هم زدم پای نازنیم رو مجروح کردم 😂 الان روغن زردچوبه چرب ...
کامنت های این تاپیک و؟ اااا چرا؟ بلا ب دور باشه
میرفتی دکتر خب دختر
کامنت های این تاپیک و؟ اااا چرا؟ بلا ب دور باشه میرفتی دکتر خب دختر
آره داشتم نظرات مردم رو میخوندم چی برات نوشتن❤️ نه دکتر لازم نیست داشتم تو خونه با سرعت می دویدم پام خورد به پشتی الان روی پام یکمی ورم کرده و سیاه شده خوب می شم مادر گرامی هم میگه عجب شد 😂
آره داشتم نظرات مردم رو میخوندم چی برات نوشتن❤️ نه دکتر لازم نیست داشتم تو خونه با سرعت می دویدم ...
😂😂🤣🤣حالا برای چی بدو بدو میکردی تو خونه؟