2777
2789
عنوان

چیزکیک انار😍😍

273 بازدید | 42 پست

در ادامه داستان من و شیرینی پزی دیروز سعی کردم چیزکیک انار درست کنم که خراب شد😁😁

امروز دوباره امتحان کردم و از دوستای قشنگم تو نی نی سایت کمک گرفتم 🥰🥰

بالاخره شد😁🥰

مرسی دوستای خوشگلم 😘😘

@pari_72_74    

@بهار2124    

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

امکانش هست دستورشو به ماهم بگید؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نوش جان دفعه بعد با پایه کیک اسفنجی درست کن عاشقش میشی

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
امکانش هست دستورشو به ماهم بگید؟

بله، این دستور دوست قشنگم پری جان که تگ کردم زحمت کشید امروز واسم فرستاد😍

چیز کیک انار یخچالی

مواد لازم کراست :
بیسکوییت پودر شده 250گرم؛
کره 120گرم؛
شکر قهوه ای 50 گرم؛

مواد لازم میانی :
پنیر ماسکارپونه 350گرم؛
خامه 200گرم؛
پودر شکر 100 گرم؛
وانیل یک چهارم ق چ؛
ماست پر چرب شیرین 100گرم؛
پودر ژلاتین 2 ق س ؛
اب یک چهارم پیمانه؛

مواد لازم رویه :
ژله انار 1بسته؛
انار دون شده 2 پیمانه؛
اب جوش 1پیمانه؛
اب سرد نصف پیمانه؛

طرز تهیه :
اول بیسکوییت پودر شده را همراه کره ذوب شده و شکر قهوه ای توی غذاساز ریخته تا کاملا شبیه شن شود. بعد کف قالب کمربندی 23سانتی را با مواد پرس میکنیم و توی فر از پیش گرم شده با دمای 180درجه به مدت 8 دقیقه میپزیم و میگذاریم تا کاملا خنک شود.
برای درست کردن مواد میانی، اول پودر ژلاتین را روی اب  پاشیده و می گذاریم پفکی شود . بعد بن ماری کرده یا داخل ماکروفر قرار میدهیم تا کاملا حل شود و کنار می گذاریم تا خنک شود. پنیر خامه ای را با همزن خوب میزنیم تا کاملا نرم شود بعد ماست پر چرب شیرین و خامه که بهتره فرم گرفته باشه را همراه پودر شکر و وانیل میزنیم تا یکدست شود. بعد ژلاتین خنک شده را به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. روی مواد بیسکوییتی که کاملا خنک شده میریزیم و مدت یک ساعت توی یخچال می گذاریم تا کمی خودشو بگیرد.
برای درست کردن مواد رویه پودر ژله را با یک پیمانه اب جوش مخلوط میکنیم و بن ماری کرده تا کاملا ژلاتین حل شود و بعد نصف پیمانه اب را اضافه میکنیم و میگذاریم کاملا خنک شود. قالب را از یخچال در آورده و دانه های انار را رویش میریزیم و کمی فشار می دهیم تا فرو بره. بعد ژله خنک شده را کم کم روی مواد ریخته و توی یخچال به مدت دو ساعت حداقل میذاریم تا خودش را بگیرد. در نهایت اول با چاقو چیز کیک را از قالب جدا کرده و بعد کمربند قالب را باز کرده و در ظرف سرو قرار میدهیم .
نکته: من همیشه از پنیر ماسکارپونه یا لبنه استفاده میکنم.

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بله، این دستور دوست قشنگم پری جان که تگ کردم زحمت کشید امروز واسم فرستاد😍چیز کیک انار یخچالیمواد لا ...

عزیزمی متشکرم

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

نوش جان دفعه بعد با پایه کیک اسفنجی درست کن عاشقش میشی

فداتشم 😍😍

قربونت بلدنیستم ک همینم یکبار خراب کردم 😁

دستور پخت لطفا

گذاشتم واستون فدات شم‌

نوش جان😍

اتفاقا دیروز روز جهانی کیک بود🎂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

😍😍😍

😘😘😍😍

خیلی عالیهواسه یلدا هم درست کن نوش جان

مرسی ممنون😍

@miss00_zahra    

😍🥰