2777
2789
عنوان

فقط تاپیک چهره ارزون و گرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1233 بازدید | 157 پست
خیلیا چون خودشون اونجوری نیستن فشاری میشن والا من یادمی دوستی داشتم صورتش کشیده و خیلی کشیده و لاغر ...

تو ارایش میگن صورت کشیده خوب درمیاد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقن در عجبم.چطوری میتونین اهمیت بدین ب این موضوع؟چطوری براتون مهمه؟

باید با همچین ادمایی برخورد کرد تا بقیه بدونن اگه همچین تفکرات مسخره ای رو بزنن قراره از شخصیتشون انتقاد بشه

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

واقعا از حرفای دیگران ناراحت میشین؟ یعنی الان من بگم استخونی زشته یا گرد خوشگله دیگه حتما همینه که من میگم؟ بابا جدی نگیرید اینجا رو. اینجا هر کی طبق سلیقه ی خودش حرف میزنه

فکر کن خداوند ۶ روز طول بکشه که انسان رو خلق کنه بعد ما بگیم چهرش ارزونه...

والا👌

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

منم متاسف شدم. تاسف بیشتر برای تعداد کسایی که لایک کرده بودن تاپیک رو. 380 نفر اینا. با کیا شدیم 80 میلیون

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
تو ارایش میگن صورت کشیده خوب درمیاد

خوب اگ خوب در نیاد چه اشکالی داره انقد از بقیه تفکیکش نکنیم تا بوده صحبت از زیبایی ظاهری بوده ، بخاطر همینه که انقد از لحاظ فرهنگی مملکت عقب افتاده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

واقعا اینو گفتن؟😂من نخوندم اسکولن دیگهاگر یه سر پیجای زیبایی بزنن می بینن چقد صورت استخونی داره ژل ...

بعد اینکه تعداد تاپیکا و‌کاربرایی که خودشونو هی میخوان شبیه هانده ارچل کنن،اون موقع که تپلی بود،سر به فلک کشیده بود،چرا کسی نمیگفت چهرش فلانه به امانه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔