2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست
وسواس گرفتی و به خاطر خشم و ترس باور نمیکنی که باردار نیستی ذهنت دوست داره قبول کنه که بارداری و مغز ...

خیلی رفتم جلو اینع گفتم چیزیت نیس نکن اینکارو با خودت ولی باز یادم میاد الان نسبت ب قبل روحم یکم ارومتره ولی میدونم خیلی زمان بره ذره ذره باید از بین بره این درد خودمم سرگرم کردم ولی ی دفعه میرم تو فکرش

همین الان برگه ازمایشو نابود کن ب فردا نذار شاید همین یه ساعت دیگه کسی اونجا کاری داشته باشههرچی مین ...

اره یه چند دقیقه دیگ‌میرم‌پارش میکنم‌مرسی ک گفتی حواسم ب این قضیه نبود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی رفتم جلو اینع گفتم چیزیت نیس نکن اینکارو با خودت ولی باز یادم میاد الان نسبت ب قبل روحم یکم ارو ...

سعی کن خودتو بیشتر سرگرم کنی که وقت فکر کردن به چیزی نداشته باشی کاری انجام بده که حالتو خوب می‌کنه و علاقه داری 

من با اینکه ازت بزرگترم اما عاشق نقاشی کشیدنم وقتی حالم بده خیلی تو فکرم نقاشی میکشم نه گذر زمانو حس میکنم نه فکر و خیال میکنم حالم خوب میشه میرقصم گاهی اوقات

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
پس خودتو قوی بگیر و تمام تلاشتو واسه خودت بکن ... یه وقتایی لازمه خودت تنهایی از پسش بربیای ..دونستن ...

تک تک روزا از مرداد تا الان عین جهنم گذشت نمیدونم چجوری گذروندم خدا کمکم کرد ک بگذرونم وگرنه زنده نبودم

سعی کن خودتو بیشتر سرگرم کنی که وقت فکر کردن به چیزی نداشته باشی کاری انجام بده که حالتو خوب می‌کنه ...

بعد اون اتفاق ذهنم خیلی بسته شد انگار هیچیو نه قبول میکنه نه چیزی حالشو خوب میکنه چون ازار دیدم بدنم ی دفعه پرید تو ی حالت دیگ ک تاحالا تجربه نکرده بودم 

گفت دیگ ۴ ماه گذشته نمیشه

ای بابا ای کاش همون موقع به فکرش میافتادی ولی دیگه کاری نمیشه کرد سعی کن فراموشش کنی

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.