2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 12648 بازدید | 260 پست
اره گفتن اگ باردار بودی الان ۲۰ نبود بعد ۴ ماه کاش ذهنم اینو قبول کنه میدونی خیلی فشار رومه انگار مغ ...

تمام دلایلی که بهت میگه تو باردار نیستی رو روی کاغذ بنویس

اینکه عادت ماهیانه میشی

اینکه چندین بار ازمایش و سونو هرکاری کردی و چیزی نشون نداده

اینکه علائم بارداری رو نداری 

اینکه سینه هات بزرگتر نشدن 

اینکه شکمت تخته و بعد این مددددت هیچ اثری نیست ...الیته حواست باشه کاغذ دست کسی نیوفته اینارو بنویس بخون تا باور مغزت بشه بعدش اتیش بزن کاغذو

عزیزم اتفاق بدی رو پشت سرگذروندی به مرور برات کمرنگ میشه و فقط یه خاطره بد میمونه چند وقت دیگه میبین ...

قربونت مرسی ک زحمت کشیدی🥲تایپ کردی هنوز مشاور میرم ولی کاش زودتر کمرنگ شه زمان زودتر بگذره اون اوایل برام ۱۰ سال گذشت انگار 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من اون لحظه ک ریختن سرم فک کردم‌گوشیم. میخوان بدزدن گوشیمو دیدم ساعت 19:20دقیقه بود بعد سری برد ...

چن نفر بودن مگه ؟ ببخشید اگر ناراحت میشی نمی‌خواد جواب بدی ولی همشون تجاوز کردن یا فقط یکیشون

ببین من اون لحظه ک ریختن سرم فک کردم‌گوشیم. میخوان بدزدن گوشیمو دیدم ساعت 19:20دقیقه بود بعد سری برد ...

خب اینکه شد۵دیقه یعنی تجاوز کامل بوده دقیقا کجابودی که این اتفاق افتاد

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

عزیزم تو این دنیا برای هرکی ممکنه یه اتفاق بد بیفته یکی عزیز از دست میده،یکی نقص عضو میشه ،یکی با اس ...

قربون دلت ک انقد با محبتی قضاوتم نمیکنی خیلی برام سخته یکی تو این شرایط اذیتم کنه مرسی فداتشم ایشالا همیشه زندگیت ب خوشی باشه🙂

خیلی قشنگ بود من کورد کرمانج ام ولی زبون شماها خیلی قشنگه😍😍😍

یکم کرمانجی بلدم😂😂

حالا چرا واقعا ب عمه میگین مته

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

تمام دلایلی که بهت میگه تو باردار نیستی رو روی کاغذ بنویساینکه عادت ماهیانه میشیاینکه چندین بار ازما ...

همین الان برگه ازمایشمو ی جا قایم کردم تا فردا ریز ریزش کنم‌کسی نبینه 🥲اینو تو پیامکام مینویسم اینجوری خیالم راحت تره😞

قربونت مرسی ک زحمت کشیدی🥲تایپ کردی هنوز مشاور میرم ولی کاش زودتر کمرنگ شه زمان زودتر بگذره اون اوای ...

مشاوره میخونم خودم 

چون اتفاق ساده ای نبوده برات بهت پیشنهاد میکنم حتما یه مشاور واقعی پیدا کنی خیلیا فقط مدرکشو دارن 

مطمئن باش یه روزی میاد که اینارو خیلی راحت برای خودت تعریف میکنی .این موضوعی نیس ک بخوای خودتو بابتش برنجونی و خودتو سرزنش کنی ..عزیزم مشکل از سمت کسه دیگه ایه...تو همون ادمی .همون ذاتی .همون دختری ...این فقط یه اتفاقیه که افتاده و زندگی یعنی همین اتفاقا یعنی متولد شدن یعنی مردن یعنی ازدواج یعنی بچه دار شدن یعنی یه روز خوشبختی یه روز بدبختی یه روز گریه یه خنده حتی یه روز همین اتفاقی که برای تو افتاده ... زندگی شامل همین اتفاقاس ..روتینش همینه... تو نهایت از همه اینا میگذری ❤

اره گفتن اگ باردار بودی الان ۲۰ نبود بعد ۴ ماه کاش ذهنم اینو قبول کنه میدونی خیلی فشار رومه انگار مغ ...

وسواس گرفتی و به خاطر خشم و ترس باور نمیکنی که باردار نیستی ذهنت دوست داره قبول کنه که بارداری و مغزت همش اینو بهت یادآوری میکنه و این کار هر دقیقه و هر روزته که باعث شده روح و روانت نابود بشه 

دختر باورکن که در واقعیت سالمی و هیچیت نیست اصلا از لحاظ علمی همچین چیزی وجود نداره 

به فکر بارداری نباش اینا توهماته سعی کن حال روحیتو بهتر کنی و از به بعد هم بیشتر مراقب خودت باش

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چن نفر بودن مگه ؟ ببخشید اگر ناراحت میشی نمی‌خواد جواب بدی ولی همشون تجاوز کردن یا فقط یکیشون

۳ نفر ،یه نفرشون اینکارو کرد بقیشون دستامو اینارو گرفته بودن 

همین الان برگه ازمایشمو ی جا قایم کردم تا فردا ریز ریزش کنم‌کسی نبینه 🥲اینو تو پیامکام مینویسم اینج ...

همین الان برگه ازمایشو نابود کن 

ب فردا نذار 

شاید همین یه ساعت دیگه کسی اونجا کاری داشته باشه

هرچی مینویسی و نمیخوای کسی متوجهش بشه برای لحظه ای جایی نذار .... شاید اگه کسی ندونه از خانوادت تو بهتر بتونی فراموش کنی ...بعد هاخودت با این موضوع کنار میای اما فکر بقیه تورو بیشتر اشوب میکنه ...

مشاوره میخونم خودم چون اتفاق ساده ای نبوده برات بهت پیشنهاد میکنم حتما یه مشاور واقعی پیدا کنی خیلیا ...

خیلی سخته استرس بدترین چیزه تموم روحتو میجوعه زندگی و ازت میگیره نمیتونی بخوابی تپش قلب شدید روزا با درد از خواب پامیشم مامانم میگه چرا اینجوری شدی همش مریضی دیگ انقد باید تحمل کنم تا برام کمرنگ شه ولی اگ این روزارو بگذرونم یک جا ثبتش میکنم بدترین اتفاق🫠

خیلی سخته استرس بدترین چیزه تموم روحتو میجوعه زندگی و ازت میگیره نمیتونی بخوابی تپش قلب شدید روزا با ...

رابطتت با مادرت چطوره !!؟ بنظرت اگه فقط و فقط مادرت بدونه چطور میشه ؟ نمیگم بگو ... میگم اگه مادرت جوری میشناسی ک برات فکر بد نمیکنه و میخواد کمکت کنه شاید بار سنگین از روی سینت برداشته بشه