2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست
الهیی من درکت میکنم عزیزم من تو سن۱۳ سالگی یه ازدواج ناموفق داشتم به اجباره خانواده که تو سن خیلی کم ...

بله اسیب دید ولی واقعا من فقط از بارداری میترسم نمیدونم چجوری اون اتفاقو از ذهنم بیرون کنم چجوری استرس بارداری و از بین ببرم خیلی همه چی ریخته رو سرم فقط مردن میتونه راحتم کنه ک به فکرشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگاه اگه ی دقیقه اینا بوده احتمال داره پرده ت زیاد آسیب ندیده باشه.یا حداقل اینه که ازدواج هم کنی تا ی مدت بعد رابطه خون میبینی یعنی مردها خون ببین کافیه شک نمیکنن. آروم باش به کسی نگو،جز بی آبرویی چیزی درست نمیشه.بعدشم هیچ وقت با جنس مخالف تنها جایی نباش.جایی که خلوته.آروم باش دختر.

نگاه اگه ی دقیقه اینا بوده احتمال داره پرده ت زیاد آسیب ندیده باشه.یا حداقل اینه که ازدواج هم کنی تا ...

عزیزم واسه همه خون نمیاد

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
آخه بعد این همه وقت که اگر خدانکرده بارداری اتفاق افتاده بود عددش خیلی زیاد بوده بالای صدهزار اینا ا ...

تروخدا برام دعا کن نمک نذر کردم کلی صلوات کلی ایت الکسی زیارت عاشورا 😭شاید من دیگ به خدا نزدیک نیستم شاید شما باشی برام دعا کن

بله اسیب دید ولی واقعا من فقط از بارداری میترسم نمیدونم چجوری اون اتفاقو از ذهنم بیرون کنم چجوری است ...

عزیزم باردار نیستی دیگه دقیق تر از آزمایش که نیست برو دکتر زنان چند سالته؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

اسی جان اشکالی نداره ،دیگه اتفاقیه که افتاده ،نمیتونی برگردی عقب درستش کنی که

از این به بعد بیشتر هواستو جمع کن

خدا رو شکر کن که باردار نشدی ازشون وگرنه اونا که فرار کردن اونوقت تو میموندی و...

حالام عزیز دلم پاشو خودتو جمع و جور کن مثلا بشینی 24 ساعته گریه کنی و هیچی نخوری چیزی درست میشه ؟جز اینکه روحیتو داغونتر میکنی و افسرده میکنی خودتو