2777
2789
عنوان

لطفا بیاید بچها😭تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 11691 بازدید | 260 پست
بخدا رفتم کمکی نتونستن بکنن گفت فقط خودت میتونی کمک خودت کنی😞

از ذهنت پاکش کن

انگار که اصلا اتفاق نیافتاده 

الان بکارت داری؟

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه😞همین الان انقد گریه میکنم ثفحه چتو نمیبینم

الهیی من درکت میکنم عزیزم من تو سن۱۳ سالگی یه ازدواج ناموفق داشتم به اجباره خانواده که تو سن خیلی کم بزرگترین ضربه رو خوردم تمام احساساتم جریحه دار شد و افسرده شدم و جداشدم بعد چندد ماه خودمو از اون حال کشوندم بیرونو سعی کردم زندگی کنم توهم الان خیلی به خودت فشار وارد نکن تو هنو اول راهی یه اتفاق بد افتاده تو زندگیت قرار نیس که همیشه بخاطرش عذاب بکشی واسه هممون شرایطای سختی پیش اومده که یواش یواش حضمش کردیم یه سوال عزیزم معذرت می‌خوام  بکارتتم اسیب دیده؟

آخه بعد این همه وقت که اگر خدانکرده بارداری اتفاق افتاده بود عددش خیلی زیاد بوده بالای صدهزار اینا 

از اتفاقی مه برات افتاده متاسفم برای آرامشت آیت الکرسی می خونم 

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
تجاوز ی دقیقه ینی چی ؟؟؟چرا تنهایی میرین جاییی ک اینجوری ب مشکل میخورین

شما اولا از تاپیک برید بیرون

دوما هیچ ارتباطی بهت نداره این موضوع 

سوما میخای باشی باش حرف نزن متوجهی!!!!!

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

دقیقا ب کسی نگفتم پیش خودم نگه داشتم تا بمیرم

سعی کن فراموشش کنی عزیزم اون تقاص پس میده نگران نباش❤️🧡

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️

عزیز دلم امیدوارم حالت خوب بشه

ولی باید شکایت کنی و بری پزشک قانونی اونا بهت گواهی بدن مبنی بر اینکه بهت تجاوز شده که بعدا اگر خواستی ازدواج کنی برات دردسر نشه متوجه هستی عزیزم؟؟

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺