2777
2789
عنوان

پول رهن یا اجاره

156 بازدید | 30 پست

من یه مستاجر دارم الان ۳۰۰ تومن پول میش دادن با ۱۳ تومن کرایه میده. حالا میگه اگه موافقی بریم بن.اه بنویسبم. ۱۰۰ تومن بذاره رو رهن از کرایه ۱ تومن کم کنه

موندم  ۱۰۰ تومن رو بگیرم برم طلا بخرم

یا همین کرایه خونه رو بگیرم خرد خرد هر ماه طلا بخرم؟؟؟؟

خب اگه ۱۰۰ تومن بیشتر رو بگیرم موقع تخلیه باید پس بدم ..

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من پول رهن رو طلا خریدم گذاشتم کنار کلی روش اومده 

اجاره هم تو حسابه دست نمیزنم مگر اینکه چیز گرون بخوام بخرم

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

بنده خدا مستاجرا کل پس انداز سالانه و وام و .... میگیرن میدن بابت پول رهن خونهخیلی ناراحتم براشون

خدا برای همه اسباب خیر بسازه مستاحر ما خیلی وضعش خوبه

خودش چندتا خونه داره شهرشون داده کرایه .. اومدن اینجا کسب کارش رو گسترش بده

بنده خدا حتما نمی تونه کرایه بده که می خواد پول پیش رو بیشتر کنه باهاش کنار بیا خدا به زندگیت برکت م ...

خودش میخواد کرایه رو بده چون من اول برای پول رهن بهش تخفیف دادم .الان گفت میخوایید پول رهن رو بدم؟

خب بگیر باهاشون طلا بخر موقه که میخواد تخلیه کنه اون زمان باز خونه ها قیمتش بالا رفته ویه مستاجر دیگه جاش میاد پولشو میدین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باگرفتن صدتومن یه دفه اینجا تو بنفعته بهتر از یه تومنه حالا کرایه یه تومن کم شه واقعا چیزی نیس تا چندماه دیگه خیلی بیشتر از الان بی ارزش میشه وطلا هی گرونتر میشه تابخوای خورد خورد جمعش کنی

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوبه پس ندار نیست

بله شکر خدا

الان سوال من اینه پول رهن رو بگیرم و خودم بدهکار کنم برم طلا بگیرم یا همون کرایه خونه رو خرد خرد طلا بگیرم دیگه پول رهنش برا سال بعد هم سبک تره اون موقع بخوام پرداخت کنم ۲۰۰ تومن میشه ولی الان اگه ۱۰۰ بگیرم برم طلا بخرم بخواد بلند شه باید ۳۰۰ بدم بهش

بله شکر خداالان سوال من اینه پول رهن رو بگیرم و خودم بدهکار کنم برم طلا بگیرم یا همون کرایه خونه رو ...

خب ساا دیگع ک‌خاست بلن شه

ب یکی دیگ اجاره ک دادین

رهن اون رو بگیرین بدین ب این