2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 158 پست
نه بی خیال نشو اول اینکه نمیتونی بی خیال بشی و ذهنت درگیرش میمونهدوم اینکه خودتم یکم شل کن و یه کوچو ...

😂😂😂

میتونم بپرسم چندسالتونه؟!

این آقا خیلییی از من تعریف می‌کنه بارها گفته شما فرشته اید شما فلانید شما بهمانید 

یا مثلا گفته همش میگم چرا زودتر با شما آشنا نشدم 

اما هنوووووووووز اعتراف نکرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اقا چه تفاهمی داری با مننن😂😂😂من کراشم ۸ ماه پیش یبار بهم گفت خوش به حال شوهرت،الان هنوزم بهش فکر ...

ت  خوبی من یبار بهم گفت جانم ببین تا یه هفته همه جارو اکلیلیلی میدیدم اصلا همینجوری مثل اسکلا میخندیدم برا خودم🤣🤣🤣

مثلا چه سر صحبتی؟! من یه موضوعی بود تو خانوادمون باهاش مطرح کردم چون میتونست جواب بده بعد هر سوالی م ...

نه مشورت کردن نمیشه صحبتی که باهاش بشه سیگنال داد

ببینید شما استوری میذارید ایشون ریپلای میکنه،شما هم جوابشو بدید و بحثو ادامه بدید 

یا اگه ایشون ازتورر میذاره شما هم ریپلای کنید و پالس بدید بهش

یا یبار که کیک درست کردید بهش پیام بدید بگید که مثلا کیک درست کردم بیا بگیر

همون بحث کیک و ماهی که خودش وسط کشیده بود خیلی خوب بود

ببین برای مثال که اونهمه درمورد کیک حرف زد بدبخت میگفتی حالا که خیلی دوس داری یه روز درست میکنم برات ...

برا تولدم کیک درست کردم بهش بگم بیاد ببره 

صادقانه یه چیزو بگم؟!

بیشتر دوست دارم اون برام یه کاری انجام بده تا اینکه من...

😂😂😂میتونم بپرسم چندسالتونه؟!این آقا خیلییی از من تعریف می‌کنه بارها گفته شما فرشته اید شما فلانید ...

مستقیم نگفته ولی غیر مستقیم گفته دیگهههههه

بابا خدایی واضح تر از این نمیشه

من تا عروسی شما رو نگیرم ول نمیکنم😂😂

هم سن و سال خودتونم

برا تولدم کیک درست کردم بهش بگم بیاد ببره صادقانه یه چیزو بگم؟!بیشتر دوست دارم اون برام یه کاری انجا ...

اره بهش بگو 

خب بایدم همینجوری باشه ولی اولش یکم باید توام یه چراغ سبزی چیزی نشون بدی که بفهمه حس داری بهش رو حساب اون تلاش کنه

مثلا شوخی چطوری؟! باور کن نمیدونمممممم

ببین الان ۱۵۰ درصد مطمئنم که دوستتون داره و خیلیییی سعی کرده که به شما بفهمونه اما شما خودتونو زدید به اون راه

شوخی دیگه بستگی به موضوع صحبت داره

اینو باهاش شوخی کنید دور از جونش ذوق مرگ میشه

آره عزیزدلم تو تاپیکام هست هنوزم میتونی ببینی 🙂❤️اصلا اسکرین ها از همون تاپیک

می‌دونم گلم

منظورم اینه تو از اون موقع هنوز درگیری؟

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید..حال ندارم ولم کنننن شبیه عکس پروفایلممم.