2777
2789
عنوان

خانما بیاید اسکرین شات ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 157 پست
متولد ۷۲ نظامی هستش اوضاع مالیش خوبه تا جایی که من می‌دونم ماشینشم خوبه

خب شاید خجالیتیه

و البته اونطوری که شما جواب دادید هرکس که باشه فکر میکنه که سایه اشو با تیر میزنید و میلی که ندارید هیچ،بدتون هم میاد

باید یکی دوبار ریز سر صحبت رو باز کنید و چراغ سبز نشون بدید

شما هیچ عکس العملی نشون ندادید که اون بنده خدا اگر علاقا ای داره پا پیش بذاره

خب اره این منطقیهاما وایبی که من از اون صحبتاش راجع به کیک گرفتم اینه که خواست ببینه مثلا شما هم به ...

نمیدونم والا 

الان تنها چیزی که می‌خوام اینه که بیخیالش بشم تا وقتی که اعتراف کنه بعد دوباره درگیرش بشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تازه راست میگه همون که گفته دستو پامو گم میکنم ینی دوست داره دیگه نخ میده چرا نمیگیری😫

فقط جملات من و شما که عین همه و دوتایی داریم اصرار میکنیم به علاقه مند بودن اون اقا به استارتر

خب اینکه گفته شما رو میبینه دست و پاشو گم میکنه یعنی واضح گفته خوشش مباد از شما دیگه😂😂البته این بد ...

نمیدونم بخدا 

این از من خواسته هم که منو از شهر خودمون تا شهر دانشگاهم که یک ساعت و نیم مسیر برسونه من قبول نکردم ...

نمیدونم والا الان تنها چیزی که می‌خوام اینه که بیخیالش بشم تا وقتی که اعتراف کنه بعد دوباره درگیرش ب ...

نه بی خیال نشو 

اول اینکه نمیتونی بی خیال بشی و ذهنت درگیرش میمونه

دوم اینکه خودتم یکم شل کن و یه کوچولو چراغ سبز نشون بده

مثلا کیکو باید قبول میکردی براش درست کنی

دیگه پسره گفته کهشما رو میبینه دست و پاشو گم میکنه عملا اعتراف کرده 

احتمالا خیلی خجالتیه و از شما هم سیگنالی دریافت نکرده

شیرینی خامه ای رو خورده و یک دل نه صد دل عاشق این خانم کد بانو شده

یه لحظه خودمو جای پسره تصور کردم دلم خانومه شیرینی پز خواست😂😂😂🥲

فقط جملات من و شما که عین همه و دوتایی داریم اصرار میکنیم به علاقه مند بودن اون اقا به استارتر

اخه فشارداره بخدا اسی خودش تا این حد عاشقشه اونم کراش داره روش نخاشو نمیگیرهههه 

بعد من کراشم یه نگاه کنه تا یه هفته رو ابرام🤣🤣🤣

تازه راست میگه همون که گفته دستو پامو گم میکنم ینی دوست داره دیگه نخ میده چرا نمیگیری😫

خو من چیو بگیرم؟

بخدا فکر میکنید ...من خیلی هم خشک و اینا نیستم 

والا از شما چه پنهون شدیدا خواهان اینم که یک رابطه عاطفی خوب داشته باشم 

خب شاید خجالیتیهو البته اونطوری که شما جواب دادید هرکس که باشه فکر میکنه که سایه اشو با تیر میزنید و ...

مثلا چه سر صحبتی؟! 

من یه موضوعی بود تو خانوادمون 

باهاش مطرح کردم چون میتونست جواب بده 

بعد هر سوالی می‌پرسیدم جواب داد 

گفتمش مرسی که وقت گذاشتید خستتون کردم و اینا گفت نه کار خوبی کردید من خوشحال میشم 

الان این سر صحبت باز کردن نبود؟!

نمیدونم بخدا این از من خواسته هم که منو از شهر خودمون تا شهر دانشگاهم که یک ساعت و نیم مسیر برسونه م ...

وای استارتر هر چی بیشتر میگذره بیشتر مطمئن میشم که شما رو دوست داره�😂😂

شل کن بره

یه ذره راحت تر باهاش حرف بزن و یه بار باهاش شوخی کن مطمئن باش خیلی زود اعراف میکنه

من خودم مزه علاقه یکطرفه رو چشیدم،هم یه نفر منو یه طرفه دوست داشت،من من خودم یکی دیگه رو یه طرفه دوست داشتم

میفهمم کدوم پسر نخ میده کدوم نخ نمیده

اخه فشارداره بخدا اسی خودش تا این حد عاشقشه اونم کراش داره روش نخاشو نمیگیرهههه بعد من کراشم یه نگاه ...

اقا چه تفاهمی داری با مننن😂😂😂

من کراشم ۸ ماه پیش یبار بهم گفت خوش به حال شوهرت،الان هنوزم بهش فکر میکنم چشمام قلبی میشههه

بعد استارتر نمیدونم چرا داره انقد مقاومتتت میکنههه

پسر دیگه واضح تر از این نمیتونه نشون بده که کراشه  روش

ببین برای مثال که اونهمه درمورد کیک حرف زد بدبخت میگفتی حالا که خیلی دوس داری یه روز درست میکنم برات بیا ببر 

یا برای ماهی میگفتی ماهی دوس ندارم زیاد بیشتر مثلا کباب دوس دارم تو چی

اینا خیلی ساده میان به نظر ولی باعث میشه بحث ادامه پیدا کنع و صمیمتتون بیشتر بشه ازین نترس که فکر کنه اویزونی