2777
2789
عنوان

سوال حقوقی دارید بپرسید

82 بازدید | 20 پست

سوال حقوقی داشتید بپرسید بعد از من یک مستاجرم و مسافران جواب میدم بهتون (:

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی بدون اجازه شوهر بره آزمون استخدامی آموزگاری شرکت کنه و قبول شه و شوهرش مخالف باشه شوهر میتونه ...

منع اشتغال باید به حکم دادگاه خانواده باشه

اونم دادگاه اکثرا رای نمیده توی این مورد

البته برعکسش هم ممکنه 

سه دنگ خونه سندش به نام مامانمه داده دست مامانش معوم نیست وکالتی داده یا نه میتونن بزنن به نام خودشو ...

یعنی چی داده دست مادرش؟

منتقل کرده؟

نفهمیدم موضوع سوالتون چیه؟

حتی اگر در قالب بیع هم داده باشه اگر منتقل نشده باشه میتونه تحت عنوان هبه پس بگیره

حقوقی ک صلاحه قبل ازدواج از طرفمون بگیریم چیان؟

اذن در طلاق یا وکالت در طلاق که بهش میگن حق طلاق رو بگیرید

ترجیحا جای مهریه ازشون ملک بگیرید که بلافاصله به شما منتقل بشه و دردسر طلا رو نداشته باشید

اجازه تحصیل و شغل مهم نیست الکی دعوا نکنید چون دادگاه باید بره و دادگاه اکثرا به نفع زوجه رای میده

شرط تنصیف اموال رو هم که جزو شروط ازدواج هستش اکثرا

اگه وقتی شوهر بخواد خونه به نام زن کنه سند صلح بنویسن بعداً شوهر می تونه خونه رو پس بگیر از زن. ه ...

صلح رو اگر بخوام توضیح بدم معایب و داستان های زیادی داره

شما در قالب بیع منتقل کنید و توی قسمت ثمن بنویسید که در عوض این ملک تعداد بیست سکه بهار به زوج منتقل شد

این دیگه بیع معوض هست و نمیشه معامله صوری رو ثابت کرد

دیگه داستان دیگه ای ندارید

اذن در طلاق یا وکالت در طلاق که بهش میگن حق طلاق رو بگیریدترجیحا جای مهریه ازشون ملک بگیرید که بلافا ...

اگه ملک نداشته باشه

چی؟🫠

مُشاور کنکور و مدرسه❤️رتبه ۳ رقمی کنکور و دانشگاه فرهنگیانی بودم🌝 خودتو زندگی کن🎀اللهم عجل لولیک الفرج 😍