2777
2789

جلسه رسیدگی به مهریه رو نریم چی میشه؟؟؟

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلسه رسیدگی به مهریه رو نریم چی میشه؟؟؟

امضات برات دعا کردم❤🫂✝️

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

توی تلگرام از یک کانال ارز دیجیتال سیگنال گرفتم و سرمایه گزاری کردم دیگه جوابمو ندادن نماد ارز هم هست ولی تکون نمیخوره 

هرچی ب شوهرم میگم بریم شکایت کنیم میگه ب جایی نمی‌رسه چه شکایتی چه کشکی

شکایت کنم ب جایی نمیرسه؟

امضات برات دعا کردم❤🫂✝️

ممنون عزیزم الهی همیشه تو زندگیتون فقط خوشی ببینین 🌸🫂

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
ممنون عزیزم الهی همیشه تو زندگیتون فقط خوشی ببینین 🌸🫂

❤❤❤🫂🫂همچنین

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

این قانون جدید ثبت اموال غیرمنقول داستانش چیه؟ خانواده مادری من یه ملک موروثی دارن که به نام دو نفره یکی شوند فوت شده و کلی وارث داره سند ثبتی هم نداره از طریق قانون هیچ جوره نشد که پیگیری کنند و تقسیم انجام بشه چون یه عده مخالف بودن و مهم تر اینکه سند نداشت قانون قبول نکرد 

الان قولنامه دست اون شخصه که نصفش به نامشه و زنده ست 

داره اجاره شو میخوره و نمیفروشه 

الان می‌تونه واسه گرفتن سند اقدام نکنه؟ چون این سند نداشتنه به نفعشه 

چجوری یه زن می‌تونه از اموال پدر شوهر مهریشو برداره؟؟؟

اول اینکه در زمان عقد پدرشوهر مسئولیت پرداخت مهریه را تعهد کرده باشه دوم اینکه پدرشوهر تمکن مالی کافی داشته و مهریه عنداستطاعه  باشه

برایه مامان شدنم دعا کنید