2777
2789
عنوان

اعتبار اسنپ پی داره کسی

219 بازدید | 24 پست

سلام خانما من میخواستم برا مادرم که تولدشه یه کیف برند تو بلک فرایدی بخرم و چون با اعتبار خودم کلی چیز خریدم فعلا تموم شده اعتبارم😐💔

کسی اینجا هست نخواد فعلا از اعتبار اسنپش استفاده کنه و بزاره من از اعتبارش استفاده کنم؟

(برای کسایی که از خودشون میپرسن مگه چه سودی به حال ما داره، خرید از اعتبار اسنپ پی باعث میشه اعتبارتون افزایش پیدا کنه و بعدا بتونین با مبالغ بالاتری قسطی خرید کنین)

یکی دیگه از شماره هاتو خودت دعوت کن به اسنپ پی

اینجا که کسی اعتماد نمیکنه اینکارو کنه🤔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه درخواستیه؟😐

طرف شماره تلفن و کد ملی و همه چیزو در اختیارتون قرار بده؟

از کجا معلوم شما اقساط پرداخت کنین؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
این چه درخواستیه؟😐طرف شماره تلفن و کد ملی و همه چیزو در اختیارتون قرار بده؟از کجا معلوم شما اقساط پ ...

دقیقا

🧚‍♂️🧚‍♂️ 🖤🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚🧚‍♀️aaaaaa11111111@من همین کاربرممم
یکی دیگه از شماره هاتو خودت دعوت کن به اسنپ پی اینجا که کسی اعتماد نمیکنه اینکارو کنه🤔

چون فقط یه کد ملی میخواد نمیشه وگرنه سعی کردم با یه شماره دیگه برم داخلش 

برای طرف مقابل حاضرم عکس مدارکمو ارسال کنم که برای آرامش خاطر و در صورت نیاز داشته باشتشون

چون فقط یه کد ملی میخواد نمیشه وگرنه سعی کردم با یه شماره دیگه برم داخلش برای طرف مقابل حاضرم عکس مد ...

شماره ی مامانتونو بزنید خب

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
عکس مدارکمو بفرستم قبول نمیکنه کسی؟😐😭

نه هیشکی قبول نمیکنه، مجازیه خب 

چون فقط یه کد ملی میخواد نمیشه وگرنه سعی کردم با یه شماره دیگه برم داخلش برای طرف مقابل حاضرم عکس مد ...

خب چرا با شماره اعضای خانواده خودتون امتحان نمی کنید

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭