elnazzzzam مدیر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 عنوان قبول دارین برکت رفته چرا پول نیست تو بازار | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 63 پست من که وضعیتم افتضاح شما چی؟ من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم دیروز | 17:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 50725 ولی خیلی ها هم تلاش میکنن باز به جایی نمیرسن من ندیدم تلاشی بی نتیجه مونده باشه...البته خوب زندگی ها متفاوته و هدف ها...تو زندگی باید تا اخرین لحظه جنگید و تلاش کرد زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 941 امروز پیش خودم فک میکردمچی میشد یه پول کلان هم به ما برسه(مثلا ارثیه)آخه تا کی حسرت
بهار2124 عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 50725 کاش همین طور که میگین باشه همینطوره... زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 چى ميشه ؟!! هيچى هر روز بدبختر از ديروز والله يه ميوه فروشى ميرى تازه ميوه نميخرى بايد ٢٠٠ بدى به خا ... ما الان چند ماه میشه فقط سیب زمینی و پیاز میخریم اصلا میوه نمیخوریممن خب عادت دارم مهم نیست برام میوهبچم دلش میخاد و واقعا درک داره اصلا درخاست نمیکنه من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 متاسفانه اوضاع مالی خیلی بده کاش لاقل خونه داشتیم شوهرمم بخاطر این نداری ها خیلی پرخاشگر تر از قبل شدهفقط میخاد سر ما خالی کنه حرصشو من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم
sunflowerrr عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 1314 ما الان چند ماه میشه فقط سیب زمینی و پیاز میخریم اصلا میوه نمیخوریممن خب عادت دارم مهم نیست برام میو ... خدا لعنت كنه باعث و بانيشو
سایبان۱۲ عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 انشالله خدا هممونو نجات بده شبا واقعه بخون واستغفار و دعاها و ذکرهایی که برای رزقوروزیه رو بخون بمرور متوجه میشی تو زندگیت اثرات مثبتی میذاره
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 امروز پیش خودم فک میکردمچی میشد یه پول کلان هم به ما برسه(مثلا ارثیه)آخه تا کی حسرت هی خاهر ما که انقد سختی کشیدماگه ارثیه هم برسه بما دیگه بدرد ما نمیخورهبچه هامون باید لذت ببرن تازه اگه بهمون برسه بس که سختی کشیدیم دلمون نمیاد خرج کنیم چون از نداری عادت به خرج نکردن داریم دیگه دستمون به خرج کردن نمیره من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 ؟؟؟ من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 انشالله خدا هممونو نجات بده شبا واقعه بخون واستغفار و دعاها و ذکرهایی که برای رزقوروزیه رو بخون ... دیگه نا امید شدممیدونی چقد چله برداشتم چقد با امید میخوندم دیگه اعتقادم و از دست دارم میدم من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم
سایبان۱۲ عضویت: 1403/05/26 تعداد پست: 299 دیگه نا امید شدممیدونی چقد چله برداشتم چقد با امید میخوندم دیگه اعتقادم و از دست دارم میدم خدا کمکت کنه ولی واقعه رو حتما بخون
رز_سپید عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 2748 ؟؟؟ استیکر گویا نمیاد.هیچی خواهر کاملا موافقم گرونی بیداد میکنه و به همه سخت میگذره. الهی نگاهی
تیام۱۳۷۲ عضویت: 1403/03/13 تعداد پست: 941 من ندیدم تلاشی بی نتیجه مونده باشه...البته خوب زندگی ها متفاوته و هدف ها...تو زندگی باید تا اخرین ... حرف شما کاملا درستاما شرایط اقتصادی کنونی همه چیز و تحت تاثیر گذاشته
elnazzzzam مدیر استارتر عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 18613 استیکر گویا نمیاد.هیچی خواهر کاملا موافقم گرونی بیداد میکنه و به همه سخت میگذره. دقیقا اوضاع خرابه من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم