2777
2789
عنوان

قبول دارین برکت رفته چرا پول نیست تو بازار

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 62 پست

قبول ندارم چون مردم درحال پیشرفت هستن و زندگی خوبی دارن و تلاش میکنن واس زندگیه خوبشون

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

چی بگم والامن که آدم خرید کرده زیاد میبینمنمیدونم‌ منظورت دقیقا چیه

منم اطرافمون فقط ماییم که انگار هیچی برا خوردن نداریم 

بقیه 

من قبلا دغدغه ام لباس بود

الان غذا و سفره 

من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در حال حاضر پولدار روز به روز پولدار تر میشهو فقیر روز به روز فقیر تر

ما که بدتر از دیروز شدیم

من یه طرفدار دو آتیشه الناز شاکردوستم که قراره یروز از نزدیک ببینمش. خیلی خیلی دوسش دارم 
قبول ندارم چون مردم درحال پیشرفت هستن و زندگی خوبی دارن و تلاش میکنن واس زندگیه خوبشون

کاش همین طور که میگین باشه

زندگى رو خيلى سخت كردن واقعا ادم تو خريد نيازهاى اوليه هم ميمونه پول بى ارزش شده گرونى تورم وحشتناك ...

چی میخاد بشه اخرش