2777
2789

ما دو ساله نامزدیم قبلا با یکی دوست بوده گویا رفته خاستگاری دختره ولی خانوادش راضی نبودن و خلاصه بهم خورد و اومد با من ازدواج کرد

دیروز که خواب بود رفتم تو گوشیش دیدم یه پیج فیک زده

و تو سرچش ایدی دختره بود و به پیج دختره درخواست داده ولی اون قبول نکرده چون پیج فیک بوده بدون پروف و اسم و هیچی ولی رفتم بقیه فالوراشو دیدم دیدم همه ی فک و فامیلای دختررو فالو کرده(اونایی ک پیجشون باز بوده) دختر عمو پسر عموش داییش خالش پیج کاری خالش اونایی هم که بسته بوده بهشون درخواست داده

هنوز هنگم چرا رفته اونارو فالو کرده اخه؟؟؟؟؟

اصلا چرا اسم و نشونی از خودش نذاشته دختره بفهمه اونه اگه میخاد نخ بده بهش..

بنظرتون به روش بیارم؟؟؟ 

بنظرتون چرا اینکار کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه جوری درخواست داده و اون هم قبول نکردهولی شما فهمیدی؟ریکوئست میدی و طرف قبول نمیکنه دیگه چیزی معلو ...

نه تو سرچ اینستا ایدی دختره بود درخواست بهش داده بود ولی دختره نه قبول کرده نه رد کرده همینجور درخواست مونده قبول نشده رد هم نشده نمیدونم چجوری بگم

نه تو سرچ اینستا ایدی دختره بود درخواست بهش داده بود ولی دختره نه قبول کرده نه رد کرده همینجور درخوا ...

اهان اینجوری اره ممکنه

ولی شما گفتی دختر رد کرده که من گفتم فهمیدن چنین چیزی امکان نداره