2777
2789
عنوان

برای مهمون این نوع پذیرایی خوبه❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 88 پست
مهمونات غذای شیرین دوست دارن؟ چای هل و زعفرون بده😍😍🥰🥰

اره عزیزدلم 

مررررسی هل رو اصلا یادم نبود

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
مهمونات غذای شیرین دوست دارن؟ چای هل و زعفرون بده😍😍🥰🥰

مرصع پلو شیرین نیست لزوما.میشه شکر نزنی

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر زیاد میشه بعد مهمونی عکساشو بزاری لایکمون کنی

اگر شد حتما❤️تو تاپیک های اولم هست عکس غذاهام

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
فردا شب مهمون دارم بلههه تازه سرکار هم رفتم و فردا هم باید برم😂😂میوه هامو خریدم ژله هارو شب درست م ...

اها فک کردم امشب رو میگی 😂😂😂

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
من خودمم مهمونی میرم ی کفگیر برنج غذامه نهایتا یه پرتقال هم میومه😂

منم همینجورم نینیسایت ک میام فکر میکنم من کم خوراکم البته با دوستامون هم ک میرم بیرون اونا همش میخورن تعجب میکنن ما نمیخوریم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
کافیه بنظرم زیاد هم هستتو این گرونی بیشتر بفکر پس انداز باش عزیزمباکمترین این‌هم میشه دورهم بود و شا ...

مرسی عزیزم❤️

بله از اون نظر هم حواسمه حتما❤️

عالیه 👌😍چای بین اینایی که گفتی بعضیا از دارچین خوششون نمیاد میتونی همون زعفرون یا ساده بیاری .غذا ...

خیلی ممنون عزیزمممم❤️❤️

خورش خلال یعنی خلال بادوم توش میریزید؟

اره عزیزم

خیلی زیاد تدارکتون خیلی زیااادمیتونی کمترش کنمرصع پلو رو حذف نکن حیفه

اکثر دوستان مرصع پلو رو گفتن 

همینو درست میکنم احتمال خیلی زیاد❤️

منم همینجورم نینیسایت ک میام فکر میکنم من کم خوراکم البته با دوستامون هم ک میرم بیرون اونا همش میخور ...

من خودم حتی سوپ باشه بخورم غذام نصف میشه.دو نمونه غذا که اصلا جا ندارم.بعدشم میوه نمیخورم دیگه.کلا تو چند ساعت نمیتونم چند تا چیز مختلف بخورم

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
پس عالیه خوش بگذره 🧿🧿🧿🧿🧿🧿 اینا را هم گذاشتم چشم نقولی

مرررسی😂❤️❤️

مرصع پلو شیرین نیست لزوما.میشه شکر نزنی

پس خلال پوست پرتقال و با چی‌ شیرین کنیم و تلخیش بره؟ من خودم درست میکنم‌ همیشه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من خودم حتی سوپ باشه بخورم غذام نصف میشه.دو نمونه غذا که اصلا جا ندارم.بعدشم میوه نمیخورم دیگه.کلا ت ...

منم اینجورم معدم بهم میریزه پسرمم اینجوریه تا گرسنه نباشه نمیخوره حتی خوشمزه ترین غذا روبروش باشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
اره عزیزدلم مررررسی هل رو اصلا یادم نبود

😍😍🥰🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫