2777
2789
عنوان

نمیفهمم تتوی بدن من ب بقیه چ‌ربطی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 578 بازدید | 57 پست

بعضیا عادت دارن جای اینکه سرشون تو زندگی خودشون باشه تو ماتحت این و اونه

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشقم حرف بقیه برات مهم نباشه

ب قول آیسان ک میگه اگ ب حرف مردم باشی نه باید زن بگیری نه باید ازدواج نکنی نه باید پیشرفت کنی و ....

انشالا مبارکه و بهترین احساستو بهش داری

حالا طرحش چیه؟کجا زدی؟

هرچیـ  دوستـ دارمـ یا گرونهـ یا گناهـــــ ...

وای خیلی بده 

حق داری خسته بشی

ولی جوابشون رو نده و یجوری رفتار کن دیگه جلوت جرعت نکنن از این چیزا بگن

مثلا اگه پرسیدن چرا زدی و اینا، بگو چرا دوست داری بدونی؟

اگه تونستی وقتی گفتن خسته نمیشی بگو نه ولی از آدمایی که اینو میپرسند خسته شدم

ز غوغای جهان فارغ
چن تا داریدوستپسر من گردنش پرهصورتشم ۴ تا دار۰دستاشم پلمپ

بابا من زیادم ندارم ۴تا دارم ولی ریز نیستن دوتا رو دستم دارم فلا میخام با مینیمال پرش کنم دو سه تا دیگ بزنم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

منم روی دستم و انگشتام دارن ولی تا ب حال کسی بهم نگفته چرا زدی یا چرا اینجا زدی یا چرا فلان طرح زدی همه تعریف کردن

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

عزیزم بعدا پشیمون میشی هاااااا (جهت حرص دادن استارتر)

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

من تتو دوست دارم اما روی بدن بقیه و تا شخصا نظرم رو نپرسم هم چیزی نمیگم شمام یه گوشت درباشه یکیش در ...

سرکار ک‌میرم همه نظر میدن خسته شدم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀