2777
2789

از وقته یادمه با هم مشکل داشتن پدر و مادرم و دعواهای وحشتناک 

پدرم زن صیغه ای داشت بچه بودم که زنه جدا شد و ازدواج کرد 

بعد اون بابامم جوری رفتار میکرد با ما انگار ما مقصریم 

مامانمم یبار با ی پسر ده سال کوچیکتر از خودش وارد رابطه شد که بعد دوسال نتیجش شد کلاهبرداری پسره از مامانم و مامانم هفتاد گرم طلای منم بدون اینکه بدونم بهش داد و حرفای منو جدی نگرفت که طرف کلاهبرداره آخه ی زن ده سال ازش کوچیکتر که پنجتا بچه داره برای چیشه!!میگفت نه تو حسودی میکنی و سر پسره بماند چقد تهمت و بداخلاقی و حرف دیدم و خواهر بزرگترم برعکس من مامانمو تشویق میکرد...

چن ماهی بود که مامانم گیر بیخود داده بود به ازدواج کردن من و هرطور شده بود میخواست منو به یکی بچسبونه و منم شک کردم و متوجه شدم با پسر عموی متاهلش وارد رابطه شده 

دو هفته پیش دعوای بدی کردیم سر ازدواج من به من گفت خسته شدم میخوام جوونی کنم زندگی کنم از خونه زندگیم گمشو بیرون و اونجا بود که نتونستم تحمل کنم و گفتم خسته شدم از بس استرس کشیدم بخاطر تو یکی یذره فکر آبروی مارو نکردی با آدم متاهل وارد رابطه شدی کاری نکن بزنه به سرم به گوش زنش برسونم چرا منو میخوای بندازی تو چاه و... ی ترس و پشیمونی تو نگاش بود چن روز اول 

ولی بعدش جوری با من رفتار میکنه انگار جای من و اون عوض شده و منم که خطا کارم 

از بد گفتن در موردم بگیرید تا جیغ و دادای بیخود سر ی موضوع الکی و غرغر و عاجز بودن و...

نمیدونم چیکار کنم 

اینقد فشار رومه و ناراحتم و استرس دارم که تو همین مدت نصف موهای سرم ریخته دست چپم از فشار عصبی تیر میکشه تپش قلب دارم 

نمیدونم چیکار کنم

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بابات می‌دونه مامانت خیانت میکنه؟

نه 

بابام خودش جای دیگه مشغوله 

من از آبرو ریزی اینکه کسی بفهمه میترسم 

شهرمون کوچیکه 

نه بابام خودش جای دیگه مشغوله من از آبرو ریزی اینکه کسی بفهمه میترسم شهرمون کوچیکه

پس مامان و بابات کلا مسیولیت زندگی مشترکشو وشما بچه ها رو قبول نمی کنند ببین تو ایتا عضو کانال تنها مسیر آرامش حاج آقا حسینی بشو ازش مشورت بگیر بببین چی بهت میگه عزیزم خیلی زندگی ها رو رایگان یا با هزینه بسیار کم نجات میده کلا با کانال های دیگه فرق می‌کنه حتما عضو شو برا آرامش اعصاب خودتم خوبه

پس مامان و بابات کلا مسیولیت زندگی مشترکشو وشما بچه ها رو قبول نمی کنند ببین تو ایتا عضو کانال تنها ...

باشه عزیزم ممنونم 

از بچگی اوضاع همینه مسئولین هیچی رو قبول نکردن تهش مارم مقصر کردن که بخاطر شما تو این زندگی موندیم و منت نفس کشیدنمون توی خونه رو هم گذاشتن 

به پدر و مادرت بگو توافقی جدا بشن و شما رو راحت کنن

نمیشن 

مارو بهونه قرار دادن که بخاطر شما جدا نشدیم که بچه طلاق نشید 

ولی در اصل دارن کثیف کاریاشونو پنهون میکنن اینشکلی

نمیشن مارو بهونه قرار دادن که بخاطر شما جدا نشدیم که بچه طلاق نشید ولی در اصل دارن کثیف کاریاشونو پن ...

خداصبرت بده ایشالله یه مورد خوب برات پیدا بشه زودتر شوهر کنی بری راحت شی

خداصبرت بده ایشالله یه مورد خوب برات پیدا بشه زودتر شوهر کنی بری راحت شی

ممنونم عزیزم💗

منم دقیقا شرایطمو همینه،ولی یه تفاوت داره،من هنو به مامانم و بابام نکفتم که خیانتشونو میدونم و صرفا ...

همین ریختن تو خودت نابودت میکنه 

دیگه دارم دیوونه میشم 

مو توی سرم نمونده