2777
2789
عنوان

از وقتی مامانم فهمید که میدونم خیانت میکنه رفتارش وحشتناک شده باهام

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 43 پست
همین ریختن تو خودت نابودت میکنه دیگه دارم دیوونه میشم مو توی سرم نمونده

هعییی،دقیقا همینه،حتی کلی فشارای دیگم رومه که همشون دست به دست هم دادن که منو نابود کنن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

شماره پسر عموه رو گیر بیار ناشناس پیام بده بگو. ب زنت میگم مشغول چ کثافت کاری هستی  کسی نیست ازش کمک بخوای؟ 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعییی،دقیقا همینه،حتی کلی فشارای دیگم رومه که همشون دست به دست هم دادن که منو نابود کنن

عزیزم:))

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

شماره پسر عموه رو گیر بیار ناشناس پیام بده بگو. ب زنت میگم مشغول چ کثافت کاری هستی کسی نیست ازش کمک ...

میخواستم با شماره یکی از دوستام پیام بدم به زنش ولی میترسم طلاق بگیرن از هم و مامانم رسمی بره باهاش 

اونموقع نمیتونم سر بلند کنم تو شهرمون 

هیچکس نیست 

با فامیل پدری و مادری قطع ارتباط کردم از بس پستن 

اگه دستم بود پدر و مادرمم دور مینداختم

میخواستم با شماره یکی از دوستام پیام بدم به زنش ولی میترسم طلاق بگیرن از هم و مامانم رسمی بره باهاش ...

بنظرم اول مرده رو بترسون ب زنش بگی ممکنه بره سروقت گوشیش و بفهمه با مامانته  ابرو ریزی میشه 

بنظرم اول مرده رو بترسون ب زنش بگی ممکنه بره سروقت گوشیش و بفهمه با مامانته ابرو ریزی میشه

ممکنه بره بگه به مامانم 

مامانمو تهدید کردم میفهمه من بودم و ممکنه اصلا علنیش کنه چون سر قبلیه همه خواهر برادرام فهمیدن و میگفت و افتخار میکرد به کارش🥲☹️

ممکنه بره بگه به مامانم مامانمو تهدید کردم میفهمه من بودم و ممکنه اصلا علنیش کنه چون سر قبلیه همه خو ...

چن تا خواهر برادرین؟ همتون نمیتونین از پس مادرتون بربیاین؟  یکم بترسونینش بگین فلان کس شماهارو دیده 

با هم قرارم میزارن؟  اگه پدرتون بفهمه چ واکنشی داره؟ 

چن تا خواهر برادرین؟ همتون نمیتونین از پس مادرتون بربیاین؟ یکم بترسونینش بگین فلان کس شماهارو دیده ...

سه تا خواهر و ی برادر دارم 

اونا این یکیو نمیدونن 

مامانمم فک نمیکرد من بفهمم بعد دعوامون سر ازدواج من که زدم تو روش علنا تو دعواهاش به بابام میگه بیا توافقی جدا شیم میخام با اونیکه میخام ازدواج کنم جوونی کنم و... و دعوای بدی تو این مدت با هم داشتن

نه مطمئنم آجی بزرگم مث قبل تشویقش میکنه سرش درد نمیکنه که آبرو ریزی میشه 

نمیترسه 

میخواستم با شماره یکی از دوستام پیام بدم به زنش ولی میترسم طلاق بگیرن از هم و مامانم رسمی بره باهاش ...

عزیزم چقد تو فهمیده ای ...من خودم خیانت دبدم طلاق گرفتم دوتا دختر دارم. .شوهر اون زنه فهمید ابرومون رفت 

سه تا خواهر و ی برادر دارم اونا این یکیو نمیدونن مامانمم فک نمیکرد من بفهمم بعد دعوامون سر ازدواج من ...

برو مشاوری چیزی ببین چی میگن واقعا دیگه نمیدونم چی بگم 

بعضی مشکلات هست ادم میگه برو ازدواج کن ازشون دور شو ولی این یکی با ازدواجتم حل نمیشه همیشه استرس ابروتونو داری