یعنی به نظر شما اون زندگی زندگیه که میگین خراب میشه خب خراب شده هست دیگ بعد چرا به جای اونی که بهش خیانت میشه تصمیم میگیرین که تو بی خبری بمونه که اون لجن طرف مقایلش بهش خیانت کنه؟ چند درصد از افراد مگه دوست دارن از همچین چیزی خبر دار نشن؟ کی حاظره خنگ فرض شه و بهش خیانت شه ولی خودش نفهمه؟ من نمیفهمم این جمله فقط در دفاع از خیانت کاره که میتونه توسط هم کیشانش گفتع شه اکثر مواقع آخه به جهنم که زندگیش خراب میشه دیگ همچین گمد کاری به بار آورده دیگ تاوان دارع دیگ نکنه این کارو میمیره؟
جدی اینکاره بود؟ آره دیگ الان مجبوره پاکدامن باشه(البته اگه این داستان واقعی باشه)
اره واقعی اون مرد میخاست بره حج اومد از پدر شوهرم حلالیت طلبید
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا شما فرض کن بچه داشته باشن و رابطه شونم باهم خوبه و زندگی آرومی دارن چجوری خب یهو آدم بره بهم بز ...
عزیزم ظاهر زندگی آرونه باطنش لجنه خیانت باید برملا شه چون طرف مقابل داره گول میخوره بعد اینکه همین که شما خودتو جای اون آدم میزاری باید وحشت تمام وجودتو بگیره و بگی هیچوقت اینکارو نمیکنم نه که حای اون طرف بترسی و بخوای پنهان بمونه این موضوع بهش عمیق فکر کنی میبینی چقدر اینکار کثیفه چون اگه الان به کثیف بودنش پی نبری و همچنان خودتو جای آدم خیانت کار بزاری و برا خودت راه حل بزاری و بگی اگه من خیانت کنم نیاید او بره خب عزیزم تو پتانسیلشو داری که بعدا اینکاره شی بهش فکر کن
آره برا نو ممکنه دردسر شه ولی یه جمری باید گفت دیگ خب کار کثیفو یکی دیگ انجام داده معلومه که باید تا ...
بله طلاق کم ترین مجازات هست ولی من این چند سالی که توی سایت هستم خیلی زیاد دیدم که اکثر خانما اول مثل آتش فشان فوران میکنن مصمم که بلافاصله طلاق اما بعد از یکی دو روز میبینی بخشیدن میگن بچه هامون چی، آواره میشیم، پدر و مادر مون راهمون نمیدن و از طلاق برمیگردن،
حتی خیلی از اونایی که طلاق گرفتن بخاطر خیانت شوهر میبنی کسی که برای طلاق جدی تر بوده خود شوهر بوده،
انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛ چال لپ ؛ گودی کمر ؛ و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره، عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره! توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون یارفته باشه تو تاشایسته بشی