2777
2789
عنوان

چرا یه سریا میگن خیانت نباید لو بره زندگی طرف خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 67 پست
اون زنی که میفهمه و ادامه میده نمیسوزه خیلیارو دیدم فقط براشون مهمه که شوهره تو زندگی باشه ولی بازم ...

همشون میسوزن مجبورن تحمل کنن دیگ چاره ای نیست خدالعنت کنه اون زنی رو ک بامرد متاهل وارد رابط میشه

هر زندگی و شرایطی فرق داره شاید اوضاع و حال و روزشون بدتر باشهشاید اگر بی سرصدا این مساعله از زندگیش ...

در هر شرایطی طرف مقابل باید بدونه یعنی چی که یه لجن بره خیانت کنه بعددپسیمون شه طرف مقایل ندونه خب شاید دوست داره بدونه زندگیشو تموم کنه در هر صورت باید بدونه و تصمیم بگیره شما جطوری به همچین فاجعه ای میگین بی سرو قدا حل شه مگه سوزن زفته تو دست کسی؟ بابا خیلی کثسفه عجیبه اینقدر عادی میبینینش شما مواظب باش پتلنسیلشو داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرف جوری میگه بی سرو صدا حل سه انگار چیز کوچیکیه نمیفهمم چطوری تو مغز یه سریا این کار شدت کثیف بودنش مشخص نیست به نطر من که یا اینکارن یا پتانسیلشو دارن

مثلا شما فرض کن بچه داشته باشن و رابطه شونم باهم خوبه و زندگی آرومی دارن 

چجوری خب یهو آدم بره بهم بزنه همه چیو 

من خائن نیستم ولی وقتی خودمو تو اون شرایط قرار میدم میبینم ک نمیتونم خیانت و برملا کنم 

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت

اگ طرف زنی باشه ک شرایط جدایی داشته باشه قطعا باید بفهمه.اگ شرایطش و نداره بهتره ک نفهمه تا کمتر اذیت بشه گرچه ک معمولا زنا زود میفهمن این چیزا رو.

اگ مرد باشه و بهش خیانت شده صددرصد باید بفهمه چون تقریبا همه مردا شرایط طلاق دارن.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

زمان قدیم زنا خیلی خیانت میکردن عادی الان همون زنا پاکدامن شدن اولیش مادرشوهر خودم حتی پدر شوهرم رو مردم بهش گفتن در جوابشون گفت آب دریا ب دهن سگ نجس نمیشه زن هم مثل چشمه ای😂 بعد حالا همون مادرشوهر پیر شد و از هوس بازی افتاد ادعای پاکدامنی می‌کنه و تهمت خرابی میزنه ب مردم

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
دیگه زنی که میدونه،میدونه دیگهخودش فهمیدهیا نتونسته جلوشو بگیرهیا شرایطشو نداشتهکلا هیچ زنی نمیتونه ...

من دیدم چند  مورد که با افتخارم تعریف میکردن با دخترای دیگ همش شوهرم …🥲 این تفکر بین سه سری زنا هست هر چند یدونشون و دیدم آخر زندگیش به گه بند شد 

ببین من تا حد هشدار به خیانت کار هستم 

اما گفتن به کسی که بهش خیانت شده یه ترس هایی هم داره، طرف بیاد خودش یا طرفش رو بکشه یا کارشون به طلاق برسه و بعد از یه مدت منو مقصر بدونه اون شخص باید خودش متوجه بشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چون اونی که میخواد ادامه بده بی خبر ادامه بده بدنش زجر کمتری میکشه ، تحمل زجر بدنی و اعصابی که به هم ...

بله سرم اومده شوهرم شب اول منو ول کرد گفت دختر داییمو میخام فکر کن تو تخت باشی و کارشو بکنه بگه تمام  اینم بگم من بچه طلاق بودم حامی نداشتم حمایت کنه مادرم بنده خدا دلم برا مادرم سوخت تا خودم

کلی قسم خورده بود ک فقط من تو زندگیش بودم نگو همزمان با اون هم بوده قسم هاشو شکست رفت 

دختره هم میدونست هر دو بهم ظلم کردن 

برام دعا کنین من دیگه خسته شدم از این زندگی

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

زمان قدیم زنا خیلی خیانت میکردن عادی الان همون زنا پاکدامن شدن اولیش مادرشوهر خودم حتی پدر شوهرم رو ...

جدی اینکاره بود؟ آره دیگ الان مجبوره پاکدامن باشه(البته اگه این داستان واقعی باشه)

دقیقا فقط اینجا دیدم دوست دارن خودشون رو نفهم جلوه بدن که بروی شوهره نیارن😑

منم اینجا خیلی شنیدم خودتو بزن به اون راه تا روش به روت باز نشه باید زد ترکوند خائن رو و حق و حقوق رو تمام و کمال از حلقومش کشید بیرون 

جان و جهان من تویی   
خیانت رو باید فهمید بخاطر خیلی چیزا من ببینم کسی خیانت می‌کنه فوری به همسرش میگم

واقعا فکر میکنی همسرش خبر نداره....

مگه میشه یه زن ندونه شوهرش داره چه غلطی میکنه...

بنظر من اشتباه محض هست خبر دادن ،، حتی اون خیانتکارر پدر یا برادرم باشه

خبر چینی نمیکنم

ببین من تا حد هشدار به خیانت کار هستم اما گفتن به کسی که بهش خیانت شده یه ترس هایی هم داره، طرف بیاد ...

آره برا نو ممکنه دردسر شه ولی یه جمری باید گفت دیگ خب کار کثیفو یکی دیگ انجام داده معلومه که باید تاوان بده دیگ طلاق کمترین چیزشه

من دیدم چند مورد که با افتخارم تعریف میکردن با دخترای دیگ همش شوهرم …🥲 این تفکر بین سه سری زنا هست ...

بلانسبت جمع،خاک تو سر همچین زنی که گندکاری شوهرشو با افتخار جار میزنه و‌نمیفهمه این کار شوهره در اولین قدم به معنی تو دهنی به زن اولش بوده