2777
2789
عنوان

چرا یه سریا میگن خیانت نباید لو بره زندگی طرف خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 67 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببشتر خود آدما کثیف و خائن بین همین تاپیکا نفوذ دارن یا بین مردم همس دفذع میکنن و میگن قضلوت نکنین

قضاوت چی منم باور ندارم طرف هرزه است وفاحشه است قضاوت نداره دیگه ، یا مرده هوسبازه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
آخه این نظر نیست عزیزم حقیقته حق داره بدونه طرق مقابل خب عزیزم الان به نظرت خانواده قاتل حق ندارن بد ...

حق باتوعه در نهایت باید بدونه .

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
شما درخواست دادین یا همسرتون طلاق داد مهریوتونو داد ؟ااان با دختر داییشه ؟ببخشید خیلی سوال کردم

خودش طلاق داد مهریه ام  را هم بزور میده 

خیر از دختر داییش بهش نارو زد ابروشو برد 

برگشت اما من ردش کردم الان هم باهمن اما به عنوان فامیل دیگه مثل قبل دیونه هم نیستن دشمن شدن 

منم که کلن کشیدم کنار بخاطر رضای خدا 

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

ببخشید اینو میگما😂😂ولی چرا بعد شب اول اینو گفت؟ خب قبلش میگفت چه کرمی داشت چه آشغالی بود

چون فقط خاست نفر اولی باشه که منو لمس میکنه ... نامردی کرد

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

طرف جوری میگه بی سرو صدا حل سه انگار چیز کوچیکیه نمیفهمم چطوری تو مغز یه سریا این کار شدت کثیف بودنش ...

نظرات غیر محترمت برا خودت نگه داری خیلی بهتره

بهتره موقع صحبت و نظر دادن راجبه هرچیزی خیلی با احتیاط اظهار نظر کرد

شاید کسی تو موقعیت بدی باشه با نظر منفی قطعی آدم‌های همین سایت کل امیدش از دست بده

موقع نظر دادن بهتره بگی معمولا،با بگی هر کسی شرایطش فرق داره،با بگی استثنا هم وجود داره