2777
2789
عنوان

چرا یه سریا میگن خیانت نباید لو بره زندگی طرف خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 67 پست
بله سرم اومده شوهرم شب اول منو ول کرد گفت دختر داییمو میخام فکر کن تو تخت باشی و کارشو بکنه بگه تمام ...

الان جداشدید ؟ یا خونه مادرتون هستید

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
جدی اینکاره بود؟ آره دیگ الان مجبوره پاکدامن باشه(البته اگه این داستان واقعی باشه)

اره واقعی اون مرد میخاست بره حج اومد از پدر شوهرم حلالیت طلبید

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله سرم اومده شوهرم شب اول منو ول کرد گفت دختر داییمو میخام فکر کن تو تخت باشی و کارشو بکنه بگه تمام ...

بگردم برای دلت😔

هر چی فکر میکنم چی بگم،هیچی نمیتونم بگم

فقط برای دلت ارامش میخوام

من اگ خدایی نکرده شوهرم خیانت کنه دوی دارم بهم بگن تا تکلیفمو مشخص کنم 

دوسندارم با یه مردخیانتکار زندگی کنم.. 

اما کسی رو میشناسم ک شوهرش خیانت میکنه و من چیزی بهش نگفتم چون زندگیش خراب بشه از چشم من میبینن و من مقصر میشم

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
مثلا شما فرض کن بچه داشته باشن و رابطه شونم باهم خوبه و زندگی آرومی دارن چجوری خب یهو آدم بره بهم بز ...

عزیزم ظاهر زندگی آرونه باطنش لجنه خیانت باید برملا شه چون طرف مقابل داره گول میخوره  بعد اینکه همین که شما خودتو جای اون آدم میزاری باید وحشت تمام وجودتو بگیره و بگی هیچوقت اینکارو نمیکنم نه که حای اون طرف بترسی و بخوای پنهان بمونه این موضوع بهش عمیق فکر کنی میبینی چقدر اینکار کثیفه چون اگه الان به کثیف بودنش پی نبری و همچنان خودتو جای آدم خیانت کار بزاری و برا خودت راه حل بزاری و بگی اگه من خیانت کنم نیاید او بره خب عزیزم تو پتانسیلشو داری که بعدا اینکاره شی بهش فکر کن 

واقعا فکر میکنی همسرش خبر نداره....مگه میشه یه زن ندونه شوهرش داره چه غلطی میکنه...بنظر من اشتباه مح ...

خبر چینی بحثش فرق داره 

اینکه خیانت کار رو لو ندی مثل اینکه قاتل رو لو ندی 

حالا هرکی با نگاه به زندگی خودش میگه یانع

اگ طرف زنی باشه ک شرایط جدایی داشته باشه قطعا باید بفهمه.اگ شرایطش و نداره بهتره ک نفهمه تا کمتر اذی ...

با حرفتون موافقم ولی زنا هم باید بفهمن چون شاید بتونن حداقل حلوگیری کنن

آره برا نو ممکنه دردسر شه ولی یه جمری باید گفت دیگ خب کار کثیفو یکی دیگ انجام داده معلومه که باید تا ...

بله طلاق کم ترین مجازات هست ولی من این چند سالی که توی سایت هستم خیلی زیاد دیدم که اکثر خانما اول مثل آتش فشان فوران میکنن مصمم که بلافاصله طلاق اما بعد از یکی دو روز میبینی بخشیدن میگن بچه هامون چی، آواره میشیم، پدر و مادر مون راهمون نمیدن و از طلاق برمیگردن، 

حتی خیلی از اونایی که طلاق گرفتن بخاطر خیانت شوهر میبنی کسی که برای طلاق جدی تر بوده خود شوهر بوده، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
واقعا فکر میکنی همسرش خبر نداره....مگه میشه یه زن ندونه شوهرش داره چه غلطی میکنه...بنظر من اشتباه مح ...

لو دادن خیلنت خبر چینی نیست کمک کردن به دیگران و رهایی از ظلمه اصلا یه نوع مسئولیت اجتماعیه

عزیزم🥲هردوشون چه کثیف بودن پدرشون و در بیار این حقشه مهریه رو ازش بگیری

عزیزم ظاهر زندگی آرونه باطنش لجنه خیانت باید برملا شه چون طرف مقابل داره گول میخوره بعد اینکه همین ...

عزیزم

من نگفتم خودمو جای کسی میزارم ک بهم خیانت شده

گفتم خودمو جای کسی میزارم ک خیانت زن یا شوهری رو فهمیده 

شما به چه حقی اینقدر راحت ب هرکی مخالف نظرتون ه میگید پتانسیل خیانت و داری جانم؟ 

مراقب حرفات باش!

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت