2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 435 پست
آره زن خاصیتش اینه نصفه حسابش کنن بزنن تو سرش براش هوو بیارن تا چیزی هم شد بچسو ازش بگیرن از خونه پر ...

سرم از حرفاشون درد گرفت نجاتم بدین 

البته الان اسی میاد میگه اگه مرد بودی سر درد نمیگرفتی بلکه میرفتی تو فاضلاب کار میکردی.

آره زن خاصیتش اینه نصفه حسابش کنن بزنن تو سرش براش هوو بیارن تا چیزی هم شد بچسو ازش بگیرن از خونه پر ...

خاصیت هیچ زنی این نیس 

شما اینجور برداشت کردی 

گلم اشتباهات جامعه رو گردن خاصیت زن ننداز 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب باشه اگر شما زن ومرد رو از نظر جسمانی احساسی ومنطقی بودن چهره زیبایی ورفتار یکی میدونید دیگه حرفی ...

معلومه که همین کارو میکنم 

اتفاقا رانندگی با ماشینای سنگین و دنبال درآمد بودن مورد علاقمه.

معلومه که همین کارو میکنم اتفاقا رانندگی با ماشینای سنگین و دنبال درآمد بودن مورد علاقمه.

بفرمایید راه باز وجاده دراز کسی مانعتون نیس ولی بعدش لطفا نیاید تاپیک بزنید خسته شدم افسرده شده ازین زندگی و..... لطفا گردن خدا نندازید 

درپناه حق

اینکه جثه یا خصوصیات رفتاری زن و مرد یکی نیست یه چیز طبیعیه و غیر قابل انکار 

اما هیچ ربطی به حقوقشون نداره

حقوق چیزیه که ما انسان ها ساختیم 

ربطی به تفاوت جسم و ... نداره 😕 موافق حرف من نباشی هم نگاه کنی کشورایی که حقوق زن و مرد برابر هست موفق ترن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

منم اعتقاد ندارم زن و مرد ویژگی های متفاوتی دارن پس حقوق متفاوتی هم باید داشته باشن 

توانایی که زن داره مرد نداره و بالعکس

تموم اینایی که معتقدن بهش یا فمنیستن یا مرد ستیز و زن ستیز

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
عزیزم کسی مانعتون نیس برید کار کنید ودرامد داشته باشید ولی مردان براساس فطرتشون وقدرت بدنی که دارن ب ...

اولا که قدرت بدنی فقط نیست الان کار کار هوشمندانه هست ! 

زمان قدیم نیستیم کشاورزی کنیم 

منی که روزی ۱۴ ۱۵ ساعت درس خوندم خیلی بهتر از مردها میتونم کار کنم 

من از کسی توقع مهریه ندارم 

چه مهریه ای ؟ مهریه در ازای اینکه تمام حقوقت گرفته میشه ازت؟

چیو تو اون موقعیت باشی میفهمی 

من از اول زندگیم کار کردم تا الان خونه داری رو راستش تجربه نکردم 

فطرت آدما متفاوته من آدم شوهر داری و بچه داری نبودم از اولشم 

من نمیخوام از شوهرم به ارث برسه ازم 

من خودم میخوام

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
ولشون کن بابا این حرفارو درآوردن تو سر اینا کردن اینا هم فکر میکنن آره واقعیت اینه

بنده هم همین فکر رو درمود شما دارم شما که واقعیت رو چیز دیگه میبینی میتونی از راه منطقی ثابت کنی حرفت درسته؟؟یا فقط از رو احساس وتعصب واز روی حرف دیگران پر شدید که مخالفت کنید؟

خواهشا کمی تفکر🧐

ضمنا ذات زن لطیفه مثل یه گل میمونه بعدش به نظرت بهتره این گل لطیف وارد عرصه یا بشه که کراهای سنگین ک ...

نه والا من خیلی پوست کلفت بودم 

گلم از مادربزرگم شاغل بودن خوب میفهمم 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
اولا که قدرت بدنی فقط نیست الان کار کار هوشمندانه هست ! زمان قدیم نیستیم کشاورزی کنیم منی که روزی ۱۴ ...

منم همینو ‌بهتون گفتم کسی مانع کار کردن زنا نیس تو هر عزصه ای زنان هستن معلم پزشک مهندس وکیل  و....

ولی اینکه زن تامین کننده نفقه خانوده باشه هنوزم باعقل جور درنمیاد 

پس اگر اینطوره اصلا ازدواج نکنید یا اگرم کردید بچه دار نشید واگرم شدید به همسرتون بگید بهش شیر بده وخونه داری کنه خوبه؟🤦‍♀️

منم همینو ‌بهتون گفتم کسی مانع کار کردن زنا نیس تو هر عزصه ای زنان هستن معلم پزشک مهندس وکیل و....و ...

زن و مرد همراه هم هستن 

من لجبازی ندارم و خب چرا شیر نده موظفه بچشه 

از بچه دار شدن متنفرم