2777
2789
عنوان

به تساوی حقوق زن ومرد اعتقاد ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3888 بازدید | 435 پست
یعنی شما راضی هستی به اینکه شهادت یه مرد برابر دو تا زنهدیه جنین پسر دو برابر دخترهارث مرد دوبرابرحق ...

مگه ایشون گفت طرفدار عقاید اسلامی هست؟

شاید هم باشه اما شما علم غیب دارید انگار!

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما چرا امضات با اسمت نمیخونه؟

چطور😁

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

خب وقتی از سوادت خارجه چرا تاپیک میزنی وکاربرا رو به جون هم میندازی خودت میدونی چی میخوای منظورت از ...

جرییات نه کلیات کلا دنبال داستانی

فقط خواستم بدونم کجاش ربطی به مذهبی بودن داشت که اعلام کردی مذهبی نیستی😐مردا حاظرن بچه بزان؟ مردا م ...

مردارو گنده نکردم تفاوت رو گفتم چرا درک نمیکنید؟؟!

هنوز گفتم مذهبی نیستم همه مثال از قوانین اسلامی آوردن زدن تو سرم 

نمیگفتم همینجا اعدام میکردن

منم چند سال پیش حرفهای شما رو قبول داشتم اما الان ندارم

چند سال دیگه بازم به حرفهای من بر میگردی 

اگه خیلی با دید باز تری به جامعه نگاه کنی میبینی هیچ کسی توانایی اجرا یا تشخیص عدالت رو نداره 

اگه به تاریخ و گذشته  نگاه کنیم میبینیم زن ها چندان شرایط خوبی نداشتن پس حتی اگر قرار باشه طرفدار عدالت باشیم یه عدالت متفاوت تر باید پیدا کنیم که اون رو مرد ها ننویسن 

من خودم کارما هستم

گلی من دلم نمیخواد یه مرد خرجم رو بده خودم ول بچرخم‌منم انسانم تلاش میکنم کار میکنم درآمد دارم خودم ...

ضمنا ذات زن لطیفه مثل یه گل میمونه بعدش به نظرت بهتره این گل لطیف وارد عرصه یا بشه که کراهای سنگین کنه ؟همش فشار اقتصادی خرج خانواده وفرزندانش برعهدش باشه؟ زن خاصیتش یهچیز دیگس

شما تا تامین کننده نفقه خانواده نباشید نمیتونید درک کنید چه سختی داره مثل مادر من

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ضمنا ذات زن لطیفه مثل یه گل میمونه بعدش به نظرت بهتره این گل لطیف وارد عرصه یا بشه که کراهای سنگین ک ...

وای از این جمله ها نفرت دارم‌

کی گفته من لطیفم و مثل گلمو و مرواریدم 

بابا منم آدم حق ادمیتمو بدین بجای این چرتو پرتا

جرییات نه کلیات کلا دنبال داستانی

شما دنبال داستانی که اصلا معلوم نیست هدف تاپیکت چیه

پاشدی میگی زن یخچال بلند نمیکنه مرد بلند میکنه زن تو جوب کار نمیکنه مرد میکنه ولی این حرفا معنی نداره دنیا داره به سمت ماشینی شدن پیش میره ودیگه نیازی به مردا نیست برای اینکارا

ضمنا ذات زن لطیفه مثل یه گل میمونه بعدش به نظرت بهتره این گل لطیف وارد عرصه یا بشه که کراهای سنگین ک ...

آره زن خاصیتش اینه نصفه حسابش کنن بزنن تو سرش 

براش هوو بیارن تا چیزی هم شد بچسو ازش بگیرن از خونه پرتش کنن بیرون

وای از این جمله ها نفرت دارم‌کی گفته من لطیفم و مثل گلمو و مرواریدم بابا منم آدم حق ادمیتمو بدین بجا ...

خب باشه اگر شما زن ومرد رو از نظر جسمانی احساسی ومنطقی بودن چهره زیبایی ورفتار یکی میدونید دیگه حرفی نمیمونه 

میتونید برید پشت ماشین سنگین بشینید ودنبال کسب درامد باشید 

میدونید چرا بدتون میاد چون منطقین چون عقلین 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺