2777
2789
عنوان

برا بچه هاتون تو مدرسه چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 66 پست
اونوقت من بچه بودم ۱۰ تومن میدادن بهم ۳ روز استفاده نمیکردم روز ۴رم فلافل بخورم🥲

😄

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیبرن میگن غذارو تو خونه میخوریمالویه و کوکو ام دوس ندارن کلا

من هفته ای یکبار کلوچه و آبمیوه میدم ببره میگم خوب نیس 

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
بچه های من شیفت عصرن

من جات بودم غذا میذاشتم 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
هیچی نمیبره گشنه تشنه پامیشه بدون صبحونه ناهار میره

خو اذیت نمیشی

من تمام فکرم درگیره ک حتما بخورن

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من جات بودم غذا میذاشتم

غذارو نمیخورن

اول و دوم ابتدایین

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

نمیبرن میگن غذارو تو خونه میخوریمالویه و کوکو ام دوس ندارن کلا

برعکس پسر من میگه مامان فقط واسم لقمه بزار مدرسه سیر بشم....میوه سیرم نمیکنه تو خونه میوه میخورم

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔