2777
2789
عنوان

برا بچه هاتون تو مدرسه چی میزارید

465 بازدید | 66 پست

من کروسان، 

شیر

تیتاب سیسی

نانی

گاهی ابمیوه ام میزارم

گاهی بجای تیتاب و نانی ویفر و بیسکویت میزارم

میوه ام باشه ی دونه موز و نارنگی میزارم

کلا فکرم پیششونه

پاستیلی تک تکی چیزی باشه گاهی براشون میزارم جای یکی از اونا اما کروسا و شیر همیشه هست

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من با اینکه خوراکی و میوه میذارم باز میره از بوفه اشون خرید میکنه 🤦‍♀️

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اصن کوکو و کتلت و الویه و اینجور چیزا براشون درست نمیکنی؟

نمیبرن میگن غذارو تو خونه میخوریم

الویه و کوکو ام دوس ندارن کلا

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

یعنی اصن کوکو و کتلت و الویه و اینجور چیزا براشون درست نمیکنی؟

واسه صبحانه؟ 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
به نظر خودتون زیاده‌روی نمی‌کنید؟ولی کاشکی به جای این چیزای همه مصنوعی یه نون پنیر بهش بدی بخوره

اونم میزارم براشون

واسه صبحانه؟

بچه های من شیفت عصرن

یه لقمه مثل الویه یا کتلت یا تخم مرغ

یه کیک دوقلو یا تیتاپ

یه بیسکوییت  یا نانی

بعضی وقتا آبمیوه یا شیر کاکائو میذارم کنارش

هفته ای یه بارم کارت میدم تو بوفه مدرسه چیزی خواستن بخرن

من با اینکه خوراکی و میوه میذارم باز میره از بوفه اشون خرید میکنه 🤦‍♀️

اینجا بوفه ندارن