2777
2789
عنوان

برا بچه هاتون تو مدرسه چی میزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 66 پست
شنا چندتا بچه داری؟؟؟واقعا فرصت برا این کارا نیست. کارای خونه غذا درس مشق و رفت امد بچه ها ...اگه شب ...

واقعا ادم نمیرسه

من دوتا دارم از ۵ ک میان تا ۱۱،۱۲ شب فقط وسط پذیرایی دارم باهاشون درس کار میکنم یکی اول ابتدایی یکی دوم

تموم میشه دیگه جون ندارم‌تکون بخورم تازه شوهرم میاد ب اون برسم بچه هارو ببرم بخوابونم یکم پیش شوهر باشم میشه ۴ صب میخوابیم صب بیدار میشم ناهار پختن ک بچه ها نمیخورن میرن 

میرم سراغ کارای خونه تا ۵ ظهر کار میکنم بچه ها میان و...

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

ن نمیخورنمن مدام براشون چیزای خوشگل و خوشمزه میپزم دختر عمه هاشون ک همسنشونن میان میخورن اینا عمرا ل ...

بچه هامون روز اول که به دنیا میان فرق نون سنگک رو با فرش نمیدونن خودمون هستیم که به ذائقشون جهت میدیم   از روز اول به بچه هام گفتم همینه که هست اگه دوست ندارین نخورین   نه برای اینکه راحت باشم چون قطعا تهیه غذای سالم تو خونه خیلی سخت تر از خرید بیرونه  اما به خودم سختی دادم که بچه هام سلامت باشن  برای اینکه وقتی بزرگ شدن سالم و قوی باشن   هیچ وقت  به نون های فانتزی نگو سالم یک بار دستور پختشون رو ببین اونوقت دستت میاد تو یدونه کروسان چقدر شکر و روغن میریزن   من حتی کیک رو با آرد سنگک درست میکنم کلی مغز داخلش میریزم با دو سه قاشق روغن و شکر کم به جاش با گلاب و....معطرش میکنم کشمش و خرما و موز و میوه برای شیرین شدنش میریزم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنا چندتا بچه داری؟؟؟واقعا فرصت برا این کارا نیست. کارای خونه غذا درس مشق و رفت امد بچه ها ...اگه شب ...

چرا نیست؟ خیلی راحته مثلا اگه غذای روز قبل مرغ داره میتونی سریع با ی تیکه مرغ پخته ساندویچ درست کنی  یا صبح کتری رو که میزاری مایه کوکو رو بریزی ماهیتابه تا صبحونه بخورن کوکو رو لقمه کنی  کیک و کلوچه هم هفته ای یکی دو بار درست کنی بزاری یخچال    از همش راحت تر پیراشکی خیلی سریع حاضر میشه بچه ها هم دوست دارن خمیرش هم استراحت نمیخواد

,ی لقمه پنیر گردو .یا خامه 

میوه 

پنکیک گاهی م کیک 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

کیک و بیسکوییت و کلوچه خونگی ام ب انتخاب خودش روزای تعطیل باهم درست میکنیم میزاریم یخچال کم کم میبره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
چرا نیست؟ خیلی راحته مثلا اگه غذای روز قبل مرغ داره میتونی سریع با ی تیکه مرغ پخته ساندویچ درست کنی ...

عزیزم گفتم اگه کوکو و کتلت باشه حتما میذارم

ولی همون مایه کوک که گفتی چحوری و کی باید اماده بشه؟!!@ بعد بچه هام اول صبح بو روغن و سرخ کردنی تو خونه بیاد تهوع و سر درد می گیرن.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
چرا نیست؟ خیلی راحته مثلا اگه غذای روز قبل مرغ داره میتونی سریع با ی تیکه مرغ پخته ساندویچ درست کنی ...

فکر می کنم شما بچه نداری یا بچه ت فعلا خیلی کوچیکه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.