2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دکتر خیلی معروفه با دکتر نیلفروشان تو نهران کلینیک زیبایی داره تو اسنپ دکتر هم هست من اونجا ویزیت کردم؛موهام چربه من؛پلی کیستیکم؛اون قرصه اون بالاس اون مهمه؛نسحه مال سه ماهه ؛بعد هم اون داروی ساختنی خیلی مهمه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
عزیزم ریزش موی من شدیده و دکترم گفته فقط یدونه بخورم میشه دو تا خورد

اگر خیلی کمبود زینک داشتی دکتر میگفت دوتا بخور

برای شما همون یدونه کافیه🌸

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

اجی قرصی ک گفتی عوارض نداره؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

این دکتر خیلی معروفه با دکتر نیلفروشان تو نهران کلینیک زیبایی داره تو اسنپ دکتر هم هست من اونجا ویزی ...

مرسی عزیزم . اون دارویی که میگی تو داروخونه هست دیگع؟

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

با منی؟

ن استاتر 

شماچ قرصی گفتی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

اسی قرصی ک گفتی عوارض نداره

عطاری پرسیدم ندارنمن از کانال ایتا سفارش دادمازمشهد فرستادن برام

پ بیخیال حوصله سفارش ندارم

اره درحین دارو نباید باردار شد و اینکه این قرصه تمام موهای خواهرشوهرمو دراورد ؛خواهرشوهرم طاس شده بود بعد بیماریش؛گفت دو تا سه ماه این ها رو بخور؛بعد بیا پی ار پی که موهات بمونن برات؛اگر موهات چرب نیست شامپو همین مارک مدل دیگشو بخر ؛دیجی.  کالا ارزومتر میده.

پسرم ❤❤😍😍😘😘