2777
2789
موهاتو خیس شونه نکناز اتو استفاده نکنهرروز زینک بخورنرم کننده به ریشه مو نزن فقط ساقهشامپو ضد ریزش ب ...

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی اصلا نه اتو نه سشوار همینجور میذارم کم کم نمش می‌ره اولش شونه نمیکنم همینجوری میبافم فردا صبح شونه میکنم و اینکه دو سه بار روغن بادام تلخ زدم به موهام چند روزی میشه شروع کردم بازم استفاده کنم تاثیری داره 

من تو بارداری پوستم صاف صاف شده بود. از چربی و آکنه خلاص شده بودم. موهامو یادم نیستو اینکه مزاج م هم ...

چی سرد مزاجی میاره؟

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزم وقت گذاشتی اصلا نه اتو نه سشوار همینجور میذارم کم کم نمش می‌ره اولش شونه نمیکنم همینجور ...

قربونت اره روغنم‌خوبه من هفته ای یبار روغن ارگان میزنم راضیم

راستی با اب داغم دوش نگیر 

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂
تنبلی تخمدان

اهان فک کردم قرصهیررویت

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .