شرایطشم اینطوری باشه نیاز مالی نداشته باشه مریض یا زیادی سالخورده نباشه
حستون چیه
جز شوهرشما بچهای دیگم داشتهدباشه هم پسرهم دختر
نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا قبول نمیکنم البته برای مادرشوهر خودم چون واقعا بدجنسه من الان حامله ام همش بهم میگه تنبل نباش به شوهرمم میگه بهم کمک نکنه اما خداروشکر شوهرم خیلی خوب و فهمیده اس اگر روزی کسی نگهداریش نکنه شاید فقط به خاطر شوهرم قبول کنم
نمیشه یه خونه نزدیک پسره بگیره من اگ باشم ک مادرشوهریه اتاق جدا توی حیاط داشته باشه بهداشتو کاملا رعایت کنه و توی مسائل من وهمسرم دخالت نکنه مشکلی ندارم
من باهاشون زندگی میکنم ومشکل خاصیم نیس والاه تازه مادرشوهرم ۳تاپسرو۲تادخترداره!
شما خونه مادرشوهرپدرشوهرتی؟ یا مادرشوهرت اومده باشما؟ معذب نیستی
نی نی یارشب ناجوانمردانه سه کابری من ترکوند و با کابری قدیمی یکی دیگ تاپیک زدم جواب خاستم اونم ترکوند حلالت نمیکنم☺️ تاپیکم سیاسی نبود حتی دعوام نشد به فرضم ممنوع بود حذف کرد اعتراض کردم بدون جواب کابریم ترکوند. کابری دومم با عصباینت اومدم ترکوند جوابم نداد کابری فامیل اومدم فقط گفتم چرا حتی توهینم نکردم گفت با مدیریت صحبت کنین اونم ترکوند. 🙂
اختلاف سنی مون 9ساله و مثل خواهریممادرخوانده مون هستن و بسیار فرشته خو هستنما هم بچه نمیخواییم و برا ...
انشالا همیشه درکنارهم شاد و سالم باشین💕
من در آینده مادر شوهر میشم ولی هرگز حاضر نیستم با عروس زندگی کنم .چرا اینجا همه عروسا تو یه ساختمون با خانواده همسر زندگی میکنن؟ از اول بگید میخواید مستقل باشید