2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
اگه عرضه دارین دیگه تو خونتون راهشون ندین همون بهتر ک برن با خانواده زنداداشتون تفریح

عرضه نمیخواد که

اخرهفته تولد دعوت نیستن

به همین راحتی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن عزیزمیه جوری تحلیل میکنی تا اخرش به این نتیجه برسی اونا مظلوم وبی گناهن نه ما با زور دادیم غذا ...

اینا همون عروس های خونه خراب کن هستن کاملا حق با شماست اسی من کاملا درکت کردم به حرف های الکی توجه نکن یه حرف های میزنن آدم میمونه با چه عقلی اینا رو میگن اخه

شوهرمو مادرش خواهرش ، منو از خونه بیرون کردن 😔

عه ببین طلاق نگیر طلاق آخرین راه هستش طلاق بگیری تمومه همه چی و وقت برای جبران و پشیمانی نیست قهر بمون فعلا تا چند ماه یه مدت ببین چه حرکتی میکنه هیچی هم نگو طلاق میخوام یا فلان به اونم فرصت بده شاید بلد نیست زندگی بذار هردوتون به کاراتون فکر کنید به اشتباهاتتون عجله نکن هر زمانی وقت برا طلاق هست انشالله بهترین راه رو خدا جلو پاتون بذاره 

میدونمولی بخاطر برادرم کوتاه اومده بودم

هیچ وقت همچین اجازه ای ندید

اگر تونستین و پولشو دارین سهم برادرتونو خودتون بخرین زر زراش تموم میشه

تونستی ماشین یا طلا بفروش وام جور کن سهم برادرتو خودت بخر 

موش میشن

عروسو پررو نکنید اشتباه کردید‌تولد واسش گرفتید

دیگه از این کارها نمیکنیم قول

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بخدا مامانم امروز همینو میگفت که انشالله زودتر برن خونشون همین اخرهفته هم نیان مامانم داشت خونه اش ر ...

خونه روبفروشه بده ب داداشت؟؟پس حق شما چی؟؟؟ حق خودش چی؟؟ بعداین همه سال مستاجر بشه؟؟ برادرت خودظ کارکنه پول خونه رو جور کنه

هیچ وقت همچین اجازه ای ندیداگر تونستین و پولشو دارین سهم برادرتونو خودتون بخرین زر زراش تموم میشهتون ...

اتفاقا اول قرار بود خودمون سهمشو بخریم مادرم راضی نبود

ولی کلا ماجرا لغو شد خداروشکر

حرص نخور عزیزم ایشون از اون عروسایی هستن که خانواده شوهر به چپشونه ولی خانواده خودشون تاج سر بالا تر ...

وقتی همه چیز زندگیمو مدیونشونم از بزرگ کردن بچم تا خرجایی میکنن و نگهداری هایی میکنن خونه ایی که توش زندگی میکنم و اینکه چقدر هوای شوهرم دارن  و خانوادشو  بالای پنجاه بار دعوت شدن همه جوره.ولی من دیگه نمیزارم مادرم آنقدر زحمت این قدر نشناس هارو بدونه

مادرشوهرم که هر مناسبتی من با کادو کیک میرفتم خونش و سوپرایزش،میکردم حتی تولدم تبریک بهم نمیگه.

نه دعوتی میکنه نه تعارف.هیچ محبتی نداره 

من سنگ شدم از دستش.

آنقدر باهاش خوبم که سالی چندبار باهامون میاد مسافرت

ولی دیگه گوشمو گرفتم بهش رو بدم.تا مراقب زبونش باشه .

هیچی از من و زندگیم نمیدونی راحت نگو پس

بیا تاپیک بزن بگو چیشد و واکنششون چی بود

احتمالا چیزی نمیگن

فقطدر خفا حرص میخورن

چون ماهم هیچوقت بهشون گله نمیکنیم