2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
تولد گرفتن اینقد دست نیافتنی نیست کسی حسادت کنه بحث بحث احترامه

والا بی احترامی نکرده 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا همون اول گفتماینایی که دفاع میکنن یه ردزی خودشون از این مدل رفتارها کردن

اتفاقا فقط یاد گرفتیم کاری به زندگی بقیه نداشته باشیم. والا من تعجب میکنم زندگی داداش و زن داداش برا شما مهمه حالا چ برسه تولد زن داداش. ما با عروسمون خیلی رسمی هستیم  فقط برا یه مناسبت همو دعوت و احترام میکنیم یعنی سالی یکی دوبار همین و تمااام. ن توقعی ازمون دارن ن توقعی ازشون داریم  ده سال عروسمونه از اول همیطور بوده همیشه هم با خانواده زنش تفریحن  تا حالا نشده کوچکترین گله یا ناراختی از هم داشته باشیم . زندگی خودشونه هر جا دوس دارن و خوشن باشن ...

15 هفته و 4 روز منتظر گرفتن دستای کوچولوتم روودوممم    
😂😂😂والا آفرین معلومه حسوده و دیده عروسشون خوشحاله و تولد درست حسابی خانواده اش براش گرفتن ناراحت ...

شما به مینی کیک تو روستا میگید تولد درست حسابی؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شرو ور نگو بابا تو هم یه اشغال بیشعور مثل زن داداش اسی هستی که احترام بلد نیسهول های شوهر ندیده بدبخ ...

شما لازم نیست شخصیت خودتو نشون بدی

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
عزیزم منو دعوت هم میکردن نمیرفتم چون بیمارستان سرشیفتم بودملنگ تولد اینا نبودم اینا لنگ غذا بودن

اسی جان قبلا گفتم بازم میگم اشباه کردن غذارو هم باید بیرون میخوردن ولی ببین اینا خونه زندگی ندارن عقدن توکه خونه زندگی داشتی هم لنگ غذا بودی ک رفتی خونه مامانت؟ به خدا زشته اینقدر نگو غذا غذا غذا غذا زشتهههه زشت حتی از رفتار اوناهم زشت تر خیییلی زشت تر

اتفاقا فقط یاد گرفتیم کاری به زندگی بقیه نداشته باشیم. والا من تعجب میکنم زندگی داداش و زن داداش برا ...

چقدر عاقلید 🥲

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اونوقت من باردارم جنازم مادرشوهرم زنگ میزنه میگه چطوری میگم شرایطم خوب نیست و اینا میگه هیچیت نیست پاشو ب کارات برس عنتر خانوم انگار اون کارای منو تا حالا میکرده

شاید از قبل برنامه ای برای تولد نداشتن و فقط به قصد صبحانه رفتن اما سورپرایزش کردن 

چون گفتید بعدا زنگ زده گفته دیرتر میایم 

من نظرم اینه 

سخت نگیرید

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
شما به مینی کیک تو روستا میگید تولد درست حسابی؟

لابد بهتر از تولد شما بوده که جوش اوردین

چه بی درکید حرف اسی کامل مشخصه ب مادرش بی احترامی شده

وا

خودت بی درکی

چه طرز حرف زدنه

اتفاقا خیلی درکم بالاست که روز تولد یه ادم که فقط سالی یبار اتفاق میوفته رو کوفتش نمیکنم

{ خانم هستم }