2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
بعضیا ی جور میگن حسادت انگار صبحانه خوردن تو دهات با ی کیک 300 تومنی چیه 😁اینو ک همه میتونن انجام ب ...

خب خانواده اسی تولد به قول خودشون گرفتن 

اونم با خانواده خودش رفته تولد گرفته 

خب معلومه که حسادته 

بعدم‌ دهات چشهههه؟؟؟

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤

عزیزم بنظرم شما زیاد مته به خشخاش میزاری!عروس شما دختر اون خانوادست و طبیعیه اولویتش خانواده خودشه.چرا توقع داری تو تولدی ک با خانوادشه مادر شما هم باشه؟باید از همه برنامه ها و تفریحاتش با خبر باشید؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا برات متاسفم ،احتمالا مجردی یا حس حسادت داری به زنداداشت ،مشکل اینکه کسی برا زنش تولد بگیره چیه ...

ااینام نوکر نیستن سرویس بدن فقط به عروس

یه کیکم حسادت نداره

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
کجاش دیدی زن داداش من میاد غذا میخوره ظرفشم‌نمیشوره

خوب نشوره .مهمونه .ابجی من هم نمیشست .دامادمون هم .تازه به ابجیم میگفتنشور

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

همین حرفها رو میزنید که همه از خداشونه که خواهر شوهر نداشته باشند!!!!! چون خواهرشوهرها مادرشوهرها رو تحریک می‌کنند و این خیلی بده.

خانواده‌ ش براش تولد گرفتند و دوست نداشتند کسی رو دعوت کنند، شما هم تولد گرفتید خانواده عروستون رو دعوت نکردید.

دوتا جشن جدا و خصوصی.

چرا از کاه، کوه می‌سازید و فکر مادرتون هم مسموم میکنید؟!

دنیا ارزش نداره، دوتا جوانی که تازه زندگی شروع کردند با کینه و حرف و حدیث روبرو بشن.

خنک آن قمار بازی که بباخت آنچه بودش‌ / بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
اصلا معنی کلمه ی حسادت رو میدونی چیه گلم؟شما چرا همه چیو ب قیمت و پول ربط دادی۰😐

😂😂😂والا آفرین معلومه حسوده و دیده عروسشون خوشحاله و تولد درست حسابی خانواده اش  براش گرفتن ناراحته 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
خب دلیلی نداره کار داداشت و زن داداشت؟ شنا چیکار کردین که دل سرد شدن؟ آخه هیچ موقه الکی این اتفاقا ن ...

هیچ کاری نکرده بودیم اگه کرده بودیم دلمون نمی سوخت 

مادرم که فوت شده بود منم متاهل خونه خودم بودم هر روز عصر خونه بابام میرفتم غذا درست میکردم اگه روزی کار داشتم که نمی شد برم داداشم زنگ میزد که میخوام زنمو بیار نمیای غذا درست کنی بچم یه سالش بود مشغول بچه داری بودم وقت اضافه نداشتم با خانواده شوهر خودمم و شوهرم ( البته الان دیگه شوهر سابق) چنان مشکلات داشتم که جایی برای دخالت تو کارای اونا نداشتم 

دقیقا همون اول گفتماینایی که دفاع میکنن یه ردزی خودشون از این مدل رفتارها کردن

خودتم ازین رفتارها داشتی الان تاپیکاتو چک کردم مجبور شدم نگی چرا رفتی... دیدم شوهرت کنسرت یکیو دعوت نکرده بود از تون دلخور شده بود... کلی حرف بارتون کرده بودددد... هر چند الان حس میکنم از لحاظ روحی بهم ریختی 

دقیقا نمیدونم چی شده توی زندگیت 

ولی خواهشا در بیا 

به اینده ی خودت و اینده ی بچه هات رحم کن...

خب دلیلی نداره کار داداشت و زن داداشت؟ شنا چیکار کردین که دل سرد شدن؟ آخه هیچ موقه الکی این اتفاقا ن ...

نه ما کلا کاریشون نداریم

البته یک بار دعوای شدید به پاشد 

اونم چون عرویمون دوبه هم زنی کرده بود 

بعد اون خودمون دیگه نزدیکش نشدیم ولی احترام میذاشتیم همچنان

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خیلی وقته از چشم افتاده...

اون اصلا براش مهم نیست شما در موردش چی فک میکنید اومده حال کنه

برادر دیگه دارید؟

اگه متاهل زن اون و‌بکوبید توسرش تا حال کنه 

بغدم براذرت ۲-۳ سال دیگه ازش سیر میشه یاد شماها میافته

😂😂😂والا آفرین معلومه حسوده و دیده عروسشون خوشحاله و تولد درست حسابی خانواده اش براش گرفتن ناراحت ...

تولد گرفتن اینقد دست نیافتنی نیست کسی حسادت کنه بحث بحث احترامه

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
گفتم که اون روز اگه میگفتن توقع پیش میومد که چرا پس به ما نگفتین

بعد ی هفته توقعی پیش نمیاد؟ این که این یک هفته با دروغ پنهانکاری کردن و خانواده همسرش با این فکر که اون تولد نداشته براش کیک و کادو گرفتن ب نظرت وقت استوری گذاشتن ی هفته قبل بوده؟

خودتم ازین رفتارها داشتی الان تاپیکاتو چک کردم مجبور شدم نگی چرا رفتی... دیدم شوهرت کنسرت یکیو دعوت ...

کنسرت؟

ما کنیرت نرفتیم تا حالا باشوهرم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏