2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 63722 بازدید | 915 پست

برادرزاده من تولد دو سالگیش خورد به ایام کرونا به ما گفتن تولد نمیگیریم بعد خونه مامان خودش تولد گرفته بودن با تم و همه چی. به ما گفتن ما کاره ای نبودیم خاله هاش خودشون گرفتن. یعنی اون ایام ما این بچه رو ماهی یه بار به زور میدیدیم ولی زنداداشم دایم خونه مامان خودش و پیش خواهراش بود

تورو خدا اگه راه حل خوب بلدین بگین این تنبل خانم وادار به کار کنیم محترمانه نمیخوام بی ادبی کنم

بهش بگید 

منم اوایل نمیشیستم

مادرشوهرم گفت باید بشوری 

دیگ عادت کردم بلافاصله بعد غذا وامیستم ظرف شستن

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چرا یکسری پسرا تا زن میگیرن میچسن اونوری کلا خنگن انگار ببخشیداچون ازازنزدیکانمون هم همینجور ...

خوشم از نام کاربریت میاد یاد کلاس اول میفتم دفترهای اون موقع بوی تازگی کتاب ها 😍

اسی چقدر حسود هستی همش میخوای مادرتو علیه داداشت و زنش کنی و داری آتیش میگیری حالا یه ناهار خورده قی ...

چه ربطی به حسادت داره. اگه رفته بودن دو نفره تفریح کنن قضیه خیلی فرق داشت. مگه مامان اسی نوکرشونه از صبح بمونه تو خونه آشپزی کنه براشون اونا برن با خانواده دختر جشن و تفریح. یا باید کلا نمیومدن یا به خانواده پسر هم خبر میدادن. احترام باید متقابل باشه. 

الان مادر پدر خواستن برا دخترشون تولد بگیرنچیش غیرعادیه؟

خب مادر پدر دختر اوازشونو یه نهار هم بدن عزیزم نه که بعد تولد حتی تو خونه راشون ندن اینا برن خونه مادر اسی شام بخورن

اونا رو دعوت نکردن به کسی ربطی نداره ولی چرا بعدش بیصدا میرن نهار خونشون ؟ مگه مسافر خونس؟

برادرزاده من تولد دو سالگیش خورد به ایام کرونا به ما گفتن تولد نمیگیریم بعد خونه مامان خودش تولد گرف ...

چرا همه چی واسه من برعکسه؟ شما قطعا برادرزادتو دوست داری که میگی ماهی یکبارم نمیومد   ببین پسر من ۴ سال و نیمه است و مادرشوهر من حتی حتی حتی یک ساعت هم بچمو نگه نداشته 

کاش آدما قدر بدونن ، من اگه مادرشوهرم فقط ماهی یکبار میگفت بچتو نگه میدارم تو هم استراحت کن دست و پاشو میبوسیدم

عاشق امام زمانم❤

اینا زودتر برن پی زندگیشون بهتره... فکر میکنن چقد عزیزن

از پنهونکاری حالم بد میشه

همون بیرون ساندویچی میخوردن.. مگه مامانت گارسونه

اخر هفته ها مامانتو ببر.. دور هم خوش باشین

مامانتو اسیر کردن

زندگیتون پر از عشق
اینا زودتر برن پی زندگیشون بهتره... فکر میکنن چقد عزیزناز پنهونکاری حالم بد میشههمون بیرون ساندویچی ...

بخدا مامانم امروز همینو میگفت که انشالله زودتر برن خونشون همین اخرهفته هم نیان 

مامانم داشت خونه اش رو میفروخت بخاطر اینکه پولشو بده داداشم خونه بخرن

یهو دیدیم رفته واسه زنش ایفون ۱۶ خریده😐😐👌😅

یعنی در این حد...

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
چرا همه چی واسه من برعکسه؟ شما قطعا برادرزادتو دوست داری که میگی ماهی یکبارم نمیومد ببین پسر من ۴ ...

خیلی بده درکت میکنم دادش من تک پسره بچش خیلی برامون عزیزه ولی انقدر که تو بچگی از ما فاصله میگرفتن کلا دیگه نسبت بهش بی تفاوت شدیم من خودم هنوز بچه ندارم ولی هیچ وقت به خودم اجازه همچین کاری نمیدم خونواده همسر ادم هر چی باشن بالاخره برای اون بچه خانواده پدرین حقشونه همون قدری که خانواده من حق دارن بچمو ببینن اونا هم ببیننش

اسی چقدر حسود هستی همش میخوای مادرتو علیه داداشت و زنش کنی و داری آتیش میگیری حالا یه ناهار خورده قی ...

اولا که من حتی پیج ایناروهم ندارم

همه دلخوری هاشو مامانم خودش گفت به من

دوما خانوادش عرضه نداشتن یه نهار بدن به مادر من ربطی نداره 

گند زدن با یه تولد 

هزارتا پنهان کاری و برو وبیا 

مردم تو کشتی تولد میگیرن انقدر نمیپیچونن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏