2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 21700 بازدید | 474 پست
میدونم میگی چرا اطلاع ندادن میگی چرا نگفتن میخوایم بریم تولد چرا اصن اون روز اومدن اونجا وقتی قصد مه ...

خب جرا عروس بعد یه هفته یادش افتاده استوری بذاره؟

کرم داره؟

مریصه؟

بدجنسه؟

اصلا همون روز میگفتن به اینا که خاتوادم سوپرایزمون کردن

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

اونهایکه خودشون زدن به اون طرف ،اینش بده که ازخونه مادر ،به عنوان مکان ورستوران استفاده کردن!

عقدن که باشن ،لزومی نداره برای صاحبخونه مزاحمت ایجادکنن وبی احترامی کنن 

حالااون پنج شنبه هرکدوم خونه خودشون می خوابیدن ،صبح باهم میرفتن روستا ،نهارم سرراه یه چیزی میخوردن ،ازجیب مبارک هزینه رومیدادن ،چیزی نمیشد!

یاباخودشون یک کیک میاوردن ،مادرتولد فلانی ،اومدیم باهم حشن بگیریم 

پول یه کیک کسی پولدارنمیکنه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما توی سورپرایز میرید عکاسی تولد؟ لباس اجاره میکنید؟ بعدش سورپرایز رو پنهان میکنید؟ شما گردشی بخوای ...

خب شاید فکر نمیکردن تا ظهر طول بکشه گفتن تموم میشه ظهر برمیگردیم خونه

عزیزم اینکه شاکی هستی که اونا زیاد میان خونتون باید از برادرت شاکی باشی

عروس معمولا دلش نمیخواد بیاد شب بمونه

شوهرشون مجبورشون میکنن

ولی حتی اگه سوپرایز هم نبوده باشه شما فقط از اینکه برا ناهار معطلتون کردن و الکی گفتن میایم و شما تدارک دیده بودین میتونید ناراحت بشید

نه برای اینکه جداگانه تولد گرفتن

{ خانم هستم }
جمع تون پایدار 🥰والا بطور مثال خانواده من و همسرم چون خیلی از نظر اعتقاد و دینی با هم تناسب ندارن،، ...

استارتر حرفی از تفاوت عقاید نزد حرفتون ربطی به این موضوع نداشت

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
ولی من بودم ناراحت نمی شدم.شاید از اینکه از طریق استوری فهمیدم تولد گرفتن و رفتار پنهان کاری داشتن د ...

شما اصلا فرض کن تولد نبود

مهمون کسی باشی میپیچونی تا بری گردش؟

وقتی میاد اونجا و ما به احترامش جایی نمیریم تا دورهم باشیم

اینکه تکلیف جمع رو روشن کنن دخالته؟

خب کلا نیاد تا ما جساس وحسودا دخالت نکنیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب جرا عروس بعد یه هفته یادش افتاده استوری بذاره؟کرم داره؟مریصه؟بدجنسه؟اصلا همون روز میگفتن به اینا ...

گفتم که اون روز اگه میگفتن توقع پیش میومد که چرا پس به ما نگفتین

{ خانم هستم }
استارتر حرفی از تفاوت عقاید نزد حرفتون ربطی به این موضوع نداشت

مثال زدم

ک خیلیا نطرشون اینه ک کلا لزومی نداره ،،کل دو خانواده باهم‌زیادی قاطی بشن و اختلافای بعدی پیشگیری میکنن درواقع

یکی ش بطور مثال مسائل دین و حجاب،،

گفتم که اون روز اگه میگفتن توقع پیش میومد که چرا پس به ما نگفتین

خب چرا بعدش استوری گذاشت؟

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

خب تولد معمولا سوپرایزهاینا قرار بوده ناهار برگردن ولی یهو سوپرایز شدن زنگ زدن ناهارو کنسل کردنبعداز ...

میتونستن بگن ک بله همچین چیزه شده و ما نیومدیم نه اینکه پنهان کاری کنن و نگن تولد و و اینا از استوری هاشون بفهمن

خب شاید فکر نمیکردن تا ظهر طول بکشه گفتن تموم میشه ظهر برمیگردیم خونهعزیزم اینکه شاکی هستی که اونا ز ...

عزیزم چرا نمیخوای بفهمی؟

خب اینکه میخواست بره گردش چرا اصلا اومده اونجا تا پنهون کاری کنه! تا مادر من دلخور بشه 

خب میخوای این جمعه باخانوادت بری بیردن؟

برو 

دبگه اینکه میای و میگی صبحانه میریم بیرون و دوباره برمیگردی و پنهان میکنی

خب این اداها چیه اخه

اصلا تولدش هم نباشه! این کار بی احترامی به صاحبخونه اس 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
شما اصلا فرض کن تولد نبودمهمون کسی باشی میپیچونی تا بری گردش؟وقتی میاد اونجا و ما به احترامش جایی نم ...

ازین بابت ک بعدش،، لااقل میگفت مامانم برام تولد گرفته بود،،باهات همزاد پنداری کردم ،،بهتر بود میگفت،،

،ولی سرخود نمیشد مهمون دعوت کنه از طرف مامانش،،،

خب چرا بعدش استوری گذاشت؟

چون دیگه از اون روز گذشته بود و بهرحال از اول قصد داشته استوری بذاره قرار نبوده که کلا تولدشو تو خفا بگیره

فقط نخواسته همون لحظه بگن پس ما چی؟

ولی چند روز بگذره دیگه کسی سوال نمیپرسه

از طرفی اسی گفت رفتن اتلیه انگار عکس و اینا گرفتن

پس شاید منتظر بوده عکساش اماده بشه

{ خانم هستم }
چون دیگه از اون روز گذشته بود و بهرحال از اول قصد داشته استوری بذاره قرار نبوده که کلا تولدشو تو خفا ...

چی بگم 

من که فقط بدجنسی تو این کار دیدم 

از اول پنهون کرده بود تا اخر پنهون میکرد دیگه

عزیزم چرا نمیخوای بفهمی؟خب اینکه میخواست بره گردش چرا اصلا اومده اونجا تا پنهون کاری کنه! تا مادر من ...

میفهمم ولی گفتم که عروس به دلخواه خودش معمولا نمیاد

شوهرش میگه بریم خونه مادرم

برادرتون اوردتش اونجا

{ خانم هستم }
چون دیگه از اون روز گذشته بود و بهرحال از اول قصد داشته استوری بذاره قرار نبوده که کلا تولدشو تو خفا ...

بابا اتایه نرفتن

یه روستای تاریخی رفتن صبح تا ساعت ۳ اونجا بودن

اونجا صبجانه خوردن با لباس محلی عکاسی کردن باکیک تولدی که خودش دوست داشته 

اصلا بحث ما تولدش نبوده

بحث اینه چرا نمیخواستید مادر منو بهش بگید اومدید خونه اش 

چرا فقط برای کلفتی کردن خواستید پیشش باشید