2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 69786 بازدید | 1172 پست
عزیزم میدونم مامانتو دوست داری و فکر میکنی کلفتی کرده؟ن عزیزم با جون و دل برا پسر و عروسش و یا برای ...

خیر باجون ودل نکرده 

حودش داده غصه میخوره وامروز باهام حرف زد ناراحت بود گفت میدونی اون روز به من دروغ گفتن؟ فکر کردن میخوام باهاشون برم بیرون

دیدی نهار دیر اومدن؟ من بخاطرشون نرفتم فلان جا

حتی از داداشم پرسیده بود ما کادو میخوایم بدیم تولد میگیرید

گفته بود نه ما هیچ کاری نکردیم

وما خودمون کیک خریدیم واسش 

نکنه مادرمم حساس شده؟ همه حساس و جسود و بدبین شدیم؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اینایی ک میگن چیشده مگه و چیزی نشده و فلان اگه باخودتون هم همین رفتار و میکردن بازم همینو میگفتین؟ ب ...

ما میپرسیم از زن داداش و داداشمون که دلیل رفتارشون چی بوده و منتهی توضیح میدیم که ناراحتیم بابت اینکه خبر ندادن دیگه اینجوری ن خودمون حرص میدیم ن بقیه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من جایی برم که نخوام به خانواده همسر بگم یا شرایطش نباشهاون رور نمیرم خونشون!تا مجبور بشم پنهان کاری ...

همه مثل تو نیستن احسنت به شما ولی همه این درک رو ندارن عزیزم

سخت میگیرد جهان برمردمان سخت گیر

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
اون دختر نمیتونه خودخواسته خانواده شوهرشو دعوت کنهما برای خواهرام تولد میگیریم و از قبل بهشون میگم ا ...

ما چی؟

ما به چه جرمی باید این دوتارو تحمل کنیم

چون دقیقا ماهم باهاشون حال نمیکنیم

خسیس وپرتوقعن 

پس رابطه رو کات میکنیم 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بعضیاتون واقعا متوجه حرف استارتر نمیشید یا اداتونه؟ 

میگه ایناکه تفریح میخاستن برن از صبح تا 4عصر همراه با تولدو اینا چرا اومدن خونه مادر من که اون زن پیر پاشه این همخ زحمت بکشه اخرم نفهمه رفتن تولد.... 

مگه یه زن تنها ک همسر نداره چه اذیتی داره یا میبردنش یا در جریانش میگذاشتن یا نمیومدن اونجا مگه اونجا رستورانه فقط برا صرف غذا میرن؟ 

کتاب،رمان و فیلم مورد علاقتو میگی؟😊     °•زندگی دیکته میگفت؛مَنَم غلَت پُشطِ غَلَت 🖇🌿⚡•°
همه مثل تو نیستن احسنت به شما ولی همه این درک رو ندارن عزیزمسخت میگیرد جهان برمردمان سخت گیر

پس طرفداری ادم بی درک رو نکن 

باهرکسی مصل خودش رفتار میکنم از این به بعد

اسون میگیرم👌

ما میپرسیم از زن داداش و داداشمون که دلیل رفتارشون چی بوده و منتهی توضیح میدیم که ناراحتیم بابت اینک ...

یکبار بابت موضوعی به زنداداشم گله کردم

برای هفت پشتم بسه 

داداشمو به جونمون انداخت 

خودش هم هرچی دلش خواست گفت 

واقعا نمیفهمم چرا مادرزن برادرم هر مهمونی ای بگیره باید منم دعوت کنه😁

وقتی خانواده ای با خانواده ی دیگه وصلت میکنه  عادی ترین مسئله اینه که برای مهمونی تولد  عروس یا داماد طرف مقابل را دعوت کنن  .

چه قدر عجیب هستین شما .یعنی از خانواده ی داماد فقط داماد باهاشون فامیل شده ؟؟!! 

ز نادان بنالد دل سنگ و کوه🥲
ما چی؟ما به چه جرمی باید این دوتارو تحمل کنیمچون دقیقا ماهم باهاشون حال نمیکنیمخسیس وپرتوقعن پس رابط ...

این دوتا رو هم خانواده عروس و هم خانواده داماد مجبورن تحمل کنن

شما نمیتونید به عروس بگید نیا همونجور که ما نمیتونیم به داماد بگیم نیا!!!

ولی میتونیم خانواده ها رو قاتی نکنیم

من مجبورم دامادمونو تحمل کنم هرچقدرم ازش خوشم نیاد ولی چون دیگه عضوی از خانواده ماست باید تحملش کنم ولی قرار نیست مادر و خواهر و برادرشم تحمل کنم فقط خودش کافیه

شما هم فقط باید عروستونو بشناسید به خانوادش چیکار دارید

{ خانم هستم }
فکر میکنی تولد همسرت دعوت نکنی چی میشه ؟ هیچ کم کم دودش تو چشم خودتون میره و دیگه وقتی برن سرزندگیشو ...

چه عالی

بخدا از خدامونه 

مامانم میگه خداکنه برن سر زندگیشون دیگه نیان

فکر کردی مثلا تشریف میارن چیکار میکنن؟

یکبار بابت موضوعی به زنداداشم گله کردمبرای هفت پشتم بسه داداشمو به جونمون انداخت خودش هم هرچی دلش خو ...

اگر همچین ادمیه که دوری دوستی بهترین راهه چون ایشون شعورشون حالا خواسته یا ناخواسته کمه 

الان اگر شما خودتون اذیت کنید ایا عروستون باب میل میشه ؟

این دوتا رو هم خانواده عروس و هم خانواده داماد مجبورن تحمل کننشما نمیتونید به عروس بگید نیا همونجور ...

کاش بفهمید من نمیگم چرا مارو دعوت نکردن

من اصلا از بودن با خانوادش خوشم نمیاد فرهنگ ها متفاوته باهم

موضوع چیز دیگریست

وقتی خانواده ای با خانواده ی دیگه وصلت میکنه عادی ترین مسئله اینه که برای مهمونی تولد عروس یا داما ...

یعنی شما مامانت هر مهمونی ای میگیره،،مادرشوهر خواهر برادرشوهرا رو دعوت میکنه ؟

بنظر من ک عحیبه

اگر همچین ادمیه که دوری دوستی بهترین راهه چون ایشون شعورشون حالا خواسته یا ناخواسته کمه الان اگر شما ...

نه دیگه

الانم برای ماراحتیم تاپیک زدم همین

از این به بعد خونه مادرم نمیرم تا اینارو هم نبیمم

ولی من بودم ناراحت نمی شدم.

شاید از اینکه از طریق استوری فهمیدم تولد گرفتن و رفتار پنهان کاری داشتن دلخور می شدم.

چون اگر زن داداشم بگه با خانواده ام صبح تولد گرفتیم اصلا ناراحت نمی شم.

شاید حساسیت بالای من باعث شده نگه.

همانطور که به شما حق می دم تولد همسرتون ایشون دعوت نکنید....

تولد گرفتن برای عروسی که تو عقد هست جنبه ی محبت به یک تازه عروس و داماد رو داره،وقتی رفتن سر خونه زندگی خودشون دیگه خیلی الزامی نیست.

به نظرم اگر توی روابطمون توقع از طرفمون نداشته باشیم،رابطه ها هیچ وقت به بن بست نمی رسد....

اگر مثلاً خرید بودن و ساعت ۴ برای ناهار میومدن و شما باز مکدر می شدید یعنی آداب خانواده تون نادیده گرفته شده و دوست داشتید با هم ناهار و میل کنید....ولی چون فهمیدین بعد از تولد خصوصی با خانواده اش برای ناهار اومدن و شما ناراحت شدین ،این میشه دخالت تو روابط عروستون....

چون اون اختیارشو داره که تولدش با خانواده اش باشه و این ناراحتی نداره....

یه نکته رو هم بگم،اغلب مشاورین خانواده معتقدند مهمانی ها تون رو به صورت مختلط، با خانواده خودتون و همسرتون نکنید....

اتفاقا خیلی خوبه که مهمانی ها و مناسبت ها با هم نباشه...

باز هم اختیار با خودتونه...این ها نظر شخصی من بود  

بیا که مرا با تو ماجرایی هست...❤️❤️❤️