2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 91078 بازدید | 1172 پست
شاید پیش خودشون گفتن اگه بگن ممکنه اینا ناراحت بشن یا برنامه هاشون بهم بزنن یه برنامه دیگه بچینن برا ...

اگه با صداقت میگفتن حتی اگه ناراحتی هم پیش میومد دیگه عادت میشد ولی دروغگویی و پنهانکاری هیچوقت باعث نمیشه چیزی عادی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از صبح تا شب خونه تون باشن که سخت تره،لااقل فقط برای شام میان و مدتش کمه.

بعد شاید خانواده عروس تون اون را غافلگیر کردن و یهو تولد گرفتن و اون نمیدونسته که از قبل بهتون بگه 

عقد مدتش کمه،زود میگذره همه چیز فراموش میشه سخت نگیرین.

ببین بعضی چیزا شاید ایراد نداشته باشه و گناه نباشه ولی دور از آداب معاشرت هست تو دوره عقد خصوصا وقتی ...

اتراق چیه؟ میگه فقط پنجشنبه جمعه میرن اونجا 

حالا اگه همون دو روز تو هفته هم نرم باز خواهر شوهر میاد میگه عروسمون به ما سر نمیزنه 

بله ادب و ارتباط حکم میکرد بگن ما می‌خواهیم بریم همچین جایی یا وقتی برگشتن تعریف میکردن فقط همین 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏
کلا یعنی از نظر شما حق با عروسه مگر خلافش ثابت بشه😁

ببین در کل درحق عروسا خیلی نامردی میشه مگه اینکه سلیطه باشی یا خانواده شوهرت خیلی خیلی خوب باشن من خودم خواه شوهرم وقبول دارم درحق عروسمون زیاد نامردی کردن مامانم خواهرم البته اوایل نمی‌فهمیدم ولی وقتی خودم ازدواج کردم دیدم واقعا خیلی تیکه میندازن خیلی اذیت میکنن چون خودم عروس شده بودم تازه می‌فهمیدم چه حالی داره بدبخت 

تو دوران نامزدی کلا ادم آوارس معلوم نیس کدوم ور باید بره،الان خودتو بذار جای اون عروس ی تولد ساده با ...

خبر می دادن که فلان جا میریم قشنگ تر بود اما مادر و خواهر پسر یک هفته بعد اونم از استوری فهمیدن این زشت نیست؟

قطعا اون خانم حق داره بخواد با خانواده خودش فقط وقت بگذرونه

قرار نیست همیشه با خانواده شوهر باشه 

همین طرز صحبتت مشخصه چه بلایی هسی🫣🫣🫣🫣

عه فهمیدی توام

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

داداشت عین داداش من بیشعور و زنشم عین زن داداش من عوضیه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

به نظرم ک کار بدی نکردن 

احتمالا خانواده دختر خواستن برا دخترشون تولد بگیرن چ ایرادی داره

شما هم ک تولد گرفتین واسش خانواده دخترو دعوت کردین؟

برا تولد برادرتون فقط خانمشو دعوت کنید خانوادشو نگید تموم میشه

اگر تو هم میرفتی بیرون ولی یه جوری رفتار مبکردی انگار همه منتظرن دنبالت بیان و همینقدر پنهان میکردی ...

خب فکن جواب همه این سوالات. و میگفتن بله میایم و میومدن.بازهم میگفتی؟عزیز من دهنم با همین تعارفات سرویس شد و دیگه نمیکنم 

ببین در کل درحق عروسا خیلی نامردی میشه مگه اینکه سلیطه باشی یا خانواده شوهرت خیلی خیلی خوب باشن من خ ...

ما اذیت نکردیم عروسمون رو 

خوب و فرشته هم نبودیم 

معمولی بودیم صادقانه میگم

اما دخالتی نداشتیم 

اما بازم ایشون ساکت نمی شینه

چه خواهرشوهر خوبی هستیافرین

عزیز دلمی من همیشه جوری رفتار میکنم که دوست دارم با دختر خودم در آینده رفتار بشه 

و واقعا عروسمونو به چشم زنداداش نمیبینم میگم اینم دختر و عزیز یه خانواده است که با هزار امید وآرزو اومده تو خانواده ما و اوایل زندگی زن وشوهر خودشون کلی با هم تنش دارن تا با اخلاقای هم آشنا بشن دیگه اطرافیان باید خیلی بی رحم باشن برای تازه عروس دوماد مشکل جدید درست کنن