2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 46023 بازدید | 667 پست
نه دیگه شما از اول داری طرفداری میکنی🤣میگم که ما دنبال رفت وامد نیستیم چون شناختمشونچندماه بود عقد ...

عزیزم طرفداری من بابت تولد گرفتن بود و هنوزم طرفداری میکنم و معتقدم اشکالی نداشته

اما عروستون ممکنه اخلاقای بد دیگه هم داشته باشه که جای طرفداری باقی نذاره

اگه تو یه موضوع بهش حق بدم دلیل نمیشه تو همه چی حق با اون باشه

{ خانم هستم }

اینکه دوست داشته تولدش رو با خانواده خودش بگیره اصلا بد نیست ولی اینکه خونه مادرهمسرش رو فقط برای استراحت و شام و ناهار مجانی و بی زحمت می خواد بده

منم تو ده سالی که متاهل بودم تمام تولدام رو با خانواده خودم جشن گرفتم در عوض تولدای همسرم رو خانواده خودشو دعوت کردم

شماهم فقط به مادر بگو از این به بعد اومدن بیشتر کارهارو و به خود عروس خانوم محول کنه و خونه رو به هتل براشون تبدیل نکنه

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا سوال رو میپیچونیمیگم شوهرت شعور نداشته باشه البته دور از جونبخواد بی احترامی کنه به خانواده اش س ...

نه نپیچوندم فکر کردم میگی به مادر من بی احترامی کنه

اینکه به خانواده خودش بی احترامی کنه واقعا به من ربطی نداره و دخالت نمیکنم

خودشون مادر و پسرن به من چه

{ خانم هستم }
شاید خانوادش تولد گرفتن تولد خانوادگی بوده مگه شما براش تولد گرفتید فک و فامیل دختره رو دعوت کردید؟

حالا اینو گفتی 

اتفاقا اولش مامانم به مامان عروسمون گفت این جمعه تشریف بیارید تولد فلانی جونم هست 

تولد بگیریم واسش نهارهم دور هم باشیم

مامانش خندید گفت نه دیگه

مامانم بنده خدا میگفت خب چرا بیاید دورهم باشیم تولدشه

نگو اینا تولد گرفتن یواشکی🤣🤣 انگار اتم میخوان بشکافن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
مثل همیم عزیزمشما هم به هر دری میزنی بگی عروس مقصرهاینکه از کسی خوشمون نیاد با اینکه بپذیریم مقصره ف ...

اتفاقابه نظرم اونیکه باید بیشتر مراعت کنه ،غریبه اس 

چون رفتار اعضای خانواده حتی اگه بدهم باشه ،چون هم خونه ازیادمیره ،ولی رفتارغریبه به خصوص عروس یاداماد نشان دهنده شخصیت ونوع معاشرتی که میخوادداشته باشه !

داداش خواست نگن ،عروس باید به این فکرکنن ببین ناراحت میشن 

اگرناراحتیشون براش مهم نیست ،این اومدن تلپ شدن روسرشون دیگه چه معنی میده!

اگرخدای نکرده مادرمریض بشه میبره بعدعروسی خونه اش درخدچندروزنگهش داره !نه 

اینکه عروس وپسر خونه فعلا ندارن ،اینکه نیازدارن ،مشکل خودشونه 

واین مادر بهشون لطف میکنه که میان اونجا  وبهشون خدمت میکنه 

وجواب لطف،محبت متقابل ،مثلا میشد یه کیک باخودشون بخرن بیارن وحقیقت میگفتن که فلانی سوپرایز کردن ،وماهم کیک آوردیم اینجاهم جشن بگیریم !این پنهان کاری وبعداستوری بعدش فقط  نشانه بی احترام کردن وبس!

حالا اینو گفتی اتفاقا اولش مامانم به مامان عروسمون گفت این جمعه تشریف بیارید تولد فلانی جونم هست تول ...

ولشون کنید اسی اصلا براتونم مهم نباشه جواب این جور ادمها کم محلیه بیشتر بهشون بچسبی هو ورشون میداره فکر میکنن چه تحفه ای هستن

خدای مهربون عاشقتم ❤️

حالا اینو گفتی اتفاقا اولش مامانم به مامان عروسمون گفت این جمعه تشریف بیارید تولد فلانی جونم هست تول ...

باز هم حق به شما نمیدم ابدا تولدو دوس داشتن خانوادگی بگیرن 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

مثل همیم عزیزمشما هم به هر دری میزنی بگی عروس مقصرهاینکه از کسی خوشمون نیاد با اینکه بپذیریم مقصره ف ...

استارتر از اول گفت از داداشش و عروسشون ناراحته.داداششو تافته جدا بافته ندونست

قوی بمون ، هنوز آخر قصه نرسیده !🌝💫️ 
اتفاقابه نظرم اونیکه باید بیشتر مراعت کنه ،غریبه اس چون رفتار اعضای خانواده حتی اگه بدهم باشه ،چون ه ...

بنطرم کسایی که طرفداری میکنن

متوجه نیستن که بعضی رفتارها بی احترامیه 

وفکرکنم خودشون هم بدون درنظر گرفتن یک سری چیزها رفتارمیکنن که براشون عادیه 

من هیچ جوری این رفتارها برام قابل هضم نیست نمیفهمم چرا باید بقیه رو بپیچونم تا مثلا برم بیرون 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
باز هم حق به شما نمیدم ابدا تولدو دوس داشتن خانوادگی بگیرن

والا مهم نیستن حق بدی یانه 

من یهو یادش افتادم که مامانم هم تعارف کرد شعورش رسید 

علاوه بر عروستون مامانشم .....بله🤣🤣🤣😆

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫
علاوه بر عروستون مامانشم .....بله🤣🤣🤣😆

مادر رو ببین دختر رو بگیر🤣

اتفاقابه نظرم اونیکه باید بیشتر مراعت کنه ،غریبه اس چون رفتار اعضای خانواده حتی اگه بدهم باشه ،چون ه ...

اینکه غریبه باید مراعات کنه نظر منطقی نیست

چرا مراعات کنه

تو این دوره زمونه سریع قطع رابطه میکنن

دیگه کسی مراعات کسیو نمیکنه

این رفت و امدا هم مال دوران عقده

ازدواج کنن کمتر میان

ما خودمون رفت و امد خانوادگیمون عید به عیده

در هر صورت فرزند اون خانواده باید احترام خانوادشو نگه داره از عروس و داماد توقعی نمیشه داشت

اونا اتفاقا دوس دارن یه دعوایی بشه کلا همه قطع رابطه کنن

{ خانم هستم }
والا مهم نیستن حق بدی یانه من یهو یادش افتادم که مامانم هم تعارف کرد شعورش رسید

یه تاپیکی زدید که عمومی محق دونستن هم مضنون ادبی داره 

موفق باشید 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂