2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 23021 بازدید | 483 پست
شما که انقدر انرژی منفی میدی و حتما که به عروس تون روی خوش هم نشون نمیدی انتظار نداشته باش اونم دعوت ...

ببین من از خدامه باهاشون ارتباط نگیرم

دعوت هم نکنه چه بهتر 

تولد پسرم هم دعوتش کردم نیومد کلی خوشحال شدم که نمیاد 

بحث دعوت نبود 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کارشون زشت نیست پلشون کنید ترو خدا .حالم از اخلاقاتون بهم خورد .

شماهم مارو ول کن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
به هر دری میزنی که بگی عروسشون مقصر نیست😄خود استارتر هم میگه از داداشش خوشش نمیاد

مثل همیم عزیزم

شما هم به هر دری میزنی بگی عروس مقصره

اینکه از کسی خوشمون نیاد با اینکه بپذیریم مقصره فرق میکنه

اسی از برادرش و عروسشون به یه اندازه توقع داره و میگه جفتشون فلان جفتشون بهمان

در صورتی که توقعی که از عروس میشه داشت اصلا با توقعی که از برادر خودمون میتونیم داشته باشیم قابل مقایسه نیست

عروس غریبه است احساسی به ما نداره ناراحت هم بشیم براش مهم نیست

{ خانم هستم }
بگذرید واقعا چه توقعی ازشون دارید اونا خونه شمارو هتل دیدن همین

کسی شمارو هتل وخدمتکار ببینه هم همینو میگی؟

مثل همیم عزیزمشما هم به هر دری میزنی بگی عروس مقصرهاینکه از کسی خوشمون نیاد با اینکه بپذیریم مقصره ف ...

شما شوهرت بخواد بی احترامی کنه به مادرش وایسی نگاهش کنی پس یعنی تو هم عین اون هستی 

چه فرقی داره

از این نظر نکفتماز لحاظ شخصیتی گفتممن دوساله با برادرم پیام و.. هم نمیدیمچون عروسمون یه سری بهم کلی ...

حالا که اینجوره باهاش رفت و امد نکن

مثل خودش رفتار کن

برادرت چقدر عجیبه که چیزی نگفته 

{ خانم هستم }
کسی شمارو هتل وخدمتکار ببینه هم همینو میگی؟

میکم دیگه اونا به این چشم نگاه می کنن ازشون توقع نداشته باشید البته از اول مادرت رو داده

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
شما شوهرت بخواد بی احترامی کنه به مادرش وایسی نگاهش کنی پس یعنی تو هم عین اون هستی چه فرقی داره

نه فرق داریم

من چیزی نگم و اجازه بدم به مادرم بی احترامی کنه یعنی خیلی پستم

اما شوهرم غریبه است و مادر من براش مهم نیست مادر من با یه زن دیگه براش فرقی نداره احساسی بهش نداره

من خودم باید حرمت و احترام مادرمو نگه دارم و بزنم تو دهن شوهرم

{ خانم هستم }
حالا که اینجوره باهاش رفت و امد نکنمثل خودش رفتار کنبرادرت چقدر عجیبه که چیزی نگفته

نه دیگه شما از اول داری طرفداری میکنی🤣

میگم که ما دنبال رفت وامد نیستیم چون شناختمشون

چندماه بود عقد کرده بودن خواهرم بهش یه رازی گفت فکر کرد عین خواهرشه

اونم از همون موضوع استفاده کرد و به دعوایی به پا کرد

باعث شد داداشم دست بلند کنه روی خواهرم😅

خیلی حسادت میکنه به خواهرمن 

چون ارزوهاشو زندگی میکنه

قسمت بدش؟؟؟!

قسمت بد مادرشوهر وخواهرشوهر جادوگر بود دیگه 

نفهمیدی؟

نه فرق داریممن چیزی نگم و اجازه بدم به مادرم بی احترامی کنه یعنی خیلی پستماما شوهرم غریبه است و مادر ...

چرا سوال رو میپیچونی

میگم شوهرت شعور نداشته باشه البته دور از جون

بخواد بی احترامی کنه به خانواده اش 

سکوت کنی یعنی شریکی دیگه