2777
2789
بطور مستقیم آب از علاقه کنه.البته با چاشنی حیا. جسارت از آپشن های هست که مردها می پسندند.

خب الان پستای تاپیکمو بخونید من چیکار باید کنم تو بلاتکلیفی ام 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مردا بفهمن بهشون علاقه داری هوا براشون میداره

مستقیم نگفتم علاقه دارم گفتم خوشم اومده ازش و گفتم که خوشت بیاد از ینفر تا علاقه مند بشی و بعد عاشق چندپله فاصله هست 

بهشون بگید که نسبت بهش علاقمندید. فرصت فکر کردن بهش بدید . اتفاق بدی نمی افته.

گفتم ازش خوشم میاد باهم صحبت کردیم اما منو ندیده بودن خلاصه که صحبتمون تموم شد دیگه چیزی نگفتن اخه سفر بودن بعد شبی که برگشتن پی دادم که رسیدن و اینا بعد صحبت کردی روز بعدش منو دیدن و باز صحبت کردیم حتا پرسیدن راجب اینکه چرا استرس داشتم و اینا بعد باهم صحبت کنیم تا اینکه دیگه صحبتمون تموم شده الان دوروزه دیگه پی نداده نمیدونم چیکار کنم دوباره خودم پی بدم یا بمونم اون پی بده اخه اون فکر نکنم پی بده هم بخاطر موقعیتش تو دانشگاه هم اینکه بچها میگفتن خیلی پسر نجیبیه و این حرفا از طرفی وقتیم صحبت میکنیم طوری رفتار نمیکنن انگار مزاحمم یا باهام بد صحبت نمیکنن نمیدونم چیکار کنم دارم دیوونه میشم 

چرا باید فکر بد کنه.؟شما که دوستشون دارید و خودشم می‌دونه.

بله میدونن نمیدونم راستش میترسم هی پی بدم بدش بیاد و بگه چقد ادم پیگیریه و اویزونه از طرفی دلم براش تنگ شده و نیاز دارم باهاش صحبت کنم چون هروقت باهاش صحبت میکنم حالم خوبه این دوروزه که حرف نزدیم کلا دپرسم و غذا نخوردم دیشب با غرغر مامانم یخورده خوردم اگر نه اصلا اشتها ندارم توی دانشگاهم همش بی حوصلم دیروز گریم گرفت تو دانشگاه با بدبختی خودمو جمع و جور کردم 

ساده صحبت کنید . سلام و احوالپرسی. از دانشگاه.و کارشون بپرسید و...

بگم سلام اقای فلانی جالتون خوبه وقتتون بخیر بعد چی بگم بگم امروز دانشگاه بودن؟بعد چی بپرسم ازش من میخوام خیلی باهاش صحبت کنم یا یطور صحبت کنم بهم علاقه مند بشه بعد همچیز اوکی بشه اخه نمیدونم بنظر شما از من خوشش اومده؟

بگم سلام اقای فلانی جالتون خوبه وقتتون بخیر بعد چی بگم بگم امروز دانشگاه بودن؟بعد چی بپرسم ازش من می ...

در حقیقت من از میزان علاقشون به شما اطلاعی ندارم. چون شما در موردشون زیاد صحبت نکردین. 

بنظر میاد شما ایده آل گرا باشید.

سر صحبت رو باز کنید. به هر حال ایشون هم صحبت میکنند.

از وضعیت تدریس استاد بپرسید و اینکه درساشون چطور پیش میره و...

در حقیقت من از میزان علاقشون به شما اطلاعی ندارم. چون شما در موردشون زیاد صحبت نکردین. بنظر میاد شما ...

خب من اول نمیخواستم بگم ازش خوشم اومده اما خیلی یهویی تصمیم گرفتم بگم و بهشون گفتم ازشون خوشم اومد راستش اول گفتن خیلی ممنونم بابت نظرتون و برام محترمه اما کاری از دستم برنمیاد بعد گفت که من اصلا شمارو نمیشناسم و ندیدم خلاصه صحبت کردیم من سوال کردم اون جواب داد اون سوال کرد من جواب دادم تا اینکه دو سه روز بعد رفته بود سفر دیگه صحبتمون تموم شدو اینا حرف نزدیم فرداش پی دادم که برگشتیدو این حرفا که اونم جوابمو دهدو صحبت کردیم بعد دوروز بعدش همو تو دانشگاه دیدیم و وقتی از دانشگاه اومدم دیدم بعد اینکه همو دیدیم جواب پیامامو که صبح داده بودم داده و باهم صحبت کردیم تا فردا شبش فکر کنم دیگه سین کرد پیاممو جواب نداد اخه پیامم هم جوابی نداشت و حق میدم جوابی ندادن چون جواب تشکرشونو دادم  بعد دیگه نه اون پی داده نه من 

در حقیقت من از میزان علاقشون به شما اطلاعی ندارم. چون شما در موردشون زیاد صحبت نکردین. بنظر میاد شما ...

کاملا درست متوجه شدید همینطورم شماره یکی از استادارو بگیرم ازش یا راجب امتحان هفته بعدم کمک بخوام؟