2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم اون درسارو پاس نکرده باشه بعد نمیدونم چه کجکی بخوام بگم جزوه میخوام بگم چطور بخونمش چی بگم اخ ...

میتونید قبلش ازشون بپرسید چه درس های رو‌پاس کردند ، و بعد ازش بپرسید در زمینه ی کدوم درس میتونن باهاتون همکاری کنند.؟

میتونید قبلش ازشون بپرسید چه درس های رو‌پاس کردند ، و بعد ازش بپرسید در زمینه ی کدوم درس میتونن باها ...

خب بعد بهم علاقه مند میشه؟واییی چیکار کنم روش تاثیر بزاره؟

این طور بیشتر با هم در تعامل قرار میگیرین. و بعد هم ممکنه زمینه برای ابراز علاقه بیشتر فراهم بشه

یعنی واقعا چرا پیام نمیده؟اگر از من خوشش نیومده بود پس چرا باهام صحبت کرد بعد اینکه همو دیدیم اگر خوشش اومده پس چرا نه پیام میده نه چیزی این داره میکشتم از ناراحتی  

اصلا اشتباه کردید که احساستون رو به ایشون گفتید. باید ارتباطتون رو بیشتر میکردید تا خود ایشون ابراز علاقه کنه.

پسری اگه به دختری علاقمند باشه، اونم در حالتی که از علاقه دختره مطمئنه، حتماً پیشنهاد جدی‌تر شدن رابطه رو میده.

بنظرم این رابطه برای ایشون مهم نیست. شما دیگه پیام نده و پیگیر نشو. نباید ابراز احساسات میکردید. حالا هم باید فراموش کنید.

(هرچند میدونم کار خودتون رو میکنید...)

اصلا اشتباه کردید که احساستون رو به ایشون گفتید. باید ارتباطتون رو بیشتر میکردید تا خود ایشون ابراز ...

نهههه نمیخوامممم نمیتونم چیکار باید کنم آخه خسته شدم شبا با چشم درد میخابم انقد قبل خاب گریه میکنم یا بغض میکنم و جلو اشکاو میگیرم نمیفهمم چرا باید چون دخترم به کسی که دوسش دارم نرسم