2777
2789
عنوان

درس نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 87 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه خب دوست پیدا کن درس خون باشند شدید باهاشون رفت امد کن حس رقابت ایجاد کن

نمیتونم اصلا نمیتونم با کسی حرف بزنم تو مدرسه همه بهم میگن چرا با هیچکی حرف نمیزنی من جواب نمیدم به شدت درونگرام 

نمیتونم اصلا نمیتونم با کسی حرف بزنم تو مدرسه همه بهم میگن چرا با هیچکی حرف نمیزنی من جواب نمیدم به ...

ببین کدوماشون درس خون هستن باهاشون زنگ تفریح رفت امد کن 

همیشه ازش تعریف کن بگو چقدر خوشگلی چقدر بانمکی 

مثلاً بگو مخوام برم خرید کسی نیست باهم بریم باهم برید یه بیرون صمیمی شید باهم درس بخونید حس رقابت ایجاد کن

توبه شکستم🫀🙂

کم بیش الان داشتم میخوند خوابم گرف گوشی روشن کردمولی برنامه مطالعاتی دارم میخونم تست زد

خوشبحالت دوازدهمی سال دیگه از این مدرسه گوه راحت میشی تموم میشه 

کم بیش الان داشتم میخوند خوابم گرف گوشی روشن کردمولی برنامه مطالعاتی دارم میخونم تست زد

خوبع تست هم میزنی من همبن پرسش های کلاسی رو کم و بیش میخونم😂💔

ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾

خوبع تست هم میزنی من همبن پرسش های کلاسی رو کم و بیش میخونم😂💔

کدوم شهری!😂

جالبه همه میگن دخترا درس خوند هستن داداش من همسن خودمه اونم انسانی دوازدهم کتاب قورت میده میگم دختری

توبه شکستم🫀🙂

چه هدفی آخه انسانی هیچی نداره فرهنگیان و روانشناسی اعصاب ندارم حقوق هم که اشباع شده

هنو خودتو نشناختی من رشتم کامپییوتر ولی کنکور هنر میخوام بذم رشته بازیگری... توهم باید علاقت و پیدا کنی