2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 12308 بازدید | 274 پست
برن کار کنند بهتره کمیته هم به درد زن جوان نمیخوره اگه فشار عاطفی و... روشون بود نهایت با ی مرد و پس ...

اره بخدا برن آوار بشن سر این پسرای مجرد یا مردای زن مرده یا طلاق گرفته چرا میرن با مرد متاهل الهی زلیل بشن😭😭 من خیانت دیدم انقد از اینجور زنا دلم پره هرشب نفرینشون میکنم م درد بی درمان بگیرن

یکی از اون هرززه هایی ک با شوهرم اشغالم بود بهش گفته بود تو خیلی بی عرضه ای ک بخاطر زنت میخوای منو ول کنی من گناه دارم نیاز جنسی دارم و ....😐😐😐😐😐

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ن باهم هستیم طعنه زیاده توزندگیم واین باعث تنش شده توزندگیم متاسفانه.خدابهشون آرامش بده خیلی سخته

نمیتونی آزمایش ژنتیک بدی چون اونجا مشخص میشه بچه بعدی دچار این بیماری میشه یا نه 

اولا که اون جمله رو از کنایه گفتم. دوما انقد با حرفاتون این دختر و اذیت نکنید واسه اتفاقی که سال ها ...

اتفاقا کامل جدی گفتی !!!

بعد که دیدی همه ریپلای کردن حرفت رو عوض کردی !!!

ما خودمون عقل داریم,,,هیچوقت این کار زشت رو نمی‌کنیم !!!!

،،،،دست سرنوشت ممکنه مارو آواره و بی پناه کنه !!!!!ولی نمیتونه ببره به زور زن دوم کنه !!!

دقت کردید اسی یه تاپیک زد و رفت اصلا نیست که کامنت و بخونه سرکاری نباشه

دارم میخونم و اتفاقا متوجه شدم حتی اگه توضیح هم بدم درموردش فرقی نمیکنه

درنهایت من همیشه تا ابد قراره اون حرفا و حتی بدترشو بشنوم :)

کاش واقعا بمیرم

همین دیگه ،این دختر داره تاوان میده .این دختر رو مقصر نمیدونیم ،میگیم اگر زن دوم نمیشد و با مرد زن م ...

حالا که شد عزیزم کاریش نمیتونه بکنه و این طفلک نمیتونه برگرده به زمان عقب و نذاره مادرش ازدواج نکنه

البته که به همون اندازه که مادرش رو مقصر میدونید بهتره دوبرار پدر بی مسئولیتش رو مقصر بدونید

دوست عزیزم من میدونم زن دوم گرفتن و تن دادن به اینکه زن دوم بشی خیلی خیلی نکوهیده و زشت هست اما ما نمیدونیم ۹ سال پیش چ به سر این زن اومد که این تصمیم رو گرفت و چی بهش گذشت

خیلی هم ناامید نباش

من یه خواستگار داشتم که مادرش زن دوم شده بود و من به این دلیل ردش کردم چون از پدر و مادرش چندشم میشد

اما کل خواهر و برادراش ازدواج کرده بودن و کلا اطرافشون هیچکی با این موضوع مشکلی نداشت و برادراش راحت زن گرفته بودن خواهراش ازدواج خوب داشتن و هیچکدوم هم بابت این قضیه خجالت نمیکشیدن

شما هم  ازخودت ضعف نشون نده

{ خانم هستم }
دقیقا بی پناه شده که شده مگه هرکس بی پناه بشه مجوز اینو داره که بره زندگی یکی دیگه رو خراب کنه !!!!و ...

من خیانت دیدم اون کثافت اشغال ک با شوهرم هرزم بود ب شوهرم پیام داده بود ک تو خیلی بی عرضه ای ک بخاطر اینکه زنت فهمیده میخوای منو ول کنی من گناه دارم نیاز جنسی دارم ی بیوه ام تو ثواب کردی اومدی با من و ....😑😑😑😭 ببین اگه این زنای خراب انقد ب مردا رو ندن این مردا چجوری میخوان خیانت کنن؟وقتی انقد حرومزادن میگن ثواب کردی!!! جای اینکه بگن تو متأهلی برو گم شو اینارو میگن خب معلومه مرده پروو میشه میگه کار بدی نکردم ثواب کردم

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اتفاقا کامل جدی گفتی !!!بعد که دیدی همه ریپلای کردن حرفت رو عوض کردی !!!ما خودمون عقل داریم,,,هیچوقت ...

اتفاقا از عمد اونجوری نوشتم که بقیه به خودشون بیان این قانون و دستور از کجاست. که بازم همه گفتن دینمون به خودمون مربوطه تو دخالت نکن

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
نه دوست خوبم. این دنیا کوچکتر از اونی هستش که اینطوری تفسیرش کنیم. شاید به هر دلیلی قسمت اینطوری بود ...

دورت بگردم من آره واقعا دونه دونه با حرفات اشک ریختم تو خیلی خوش قلبی قشنگم بینهایت🫂💓

ن تنها توی اینستاگرام هست بلکه خییییلی از زنای عادی هم اونجاشون سفیده بیشتر هم این زنای خراب از لحاظ ...

خب این مدل زنا به منبع درآمدشون می‌رسند طبیعیه

جراحی‌های زیبایی و جوانسازی و لیزر... 

هر زنی هم به بهداشت ظاهریش اهمیت بده و اعتماد به نفس داشته باشه اصلا شکل و شمایل زیرش براش مهم نیست

اگه مردت بلوری و سفیده حق داره همچنین زنی باشه در غیر اونصورت بگو کمتر سوپر ببینه

دارم میخونم و اتفاقا متوجه شدم حتی اگه توضیح هم بدم درموردش فرقی نمیکنهدرنهایت من همیشه تا ابد قراره ...

عزیزم. کجایی گفتم رفتی که رفتی به نظرم شما مقصر نیستی کار مادرت درست نبود ولی نمیشه قضاوتش هم کرد چون جای اون نبودیم حالا که شده چند سال هم گذشته شما باید تلاشکنی به بهترین جا برسی