2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11063 بازدید | 274 پست
اره اینا هم هستنخط فکری میدهجهت میده اینیتا با منظور و هدفی خاص طراحی شدهمن خودمم سفیدی و سیاهی وا.ژ ...

ن تنها توی اینستاگرام هست بلکه خییییلی از زنای عادی هم اونجاشون سفیده بیشتر هم این زنای خراب از لحاظ هیکل اوکی هستن دیدم ک میگم نمی‌دونم چرا خدا ب ما زنای پاک جذابیت جنسی نداده؟؟؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مازناخیلی احساسی هستیم اون راضی هست اما وقتی ذوق بچه های بقیه می‌کنه قلبم می‌شکنه اون چراسختی بکشه ه ...

نه دوست خوبم. 

این دنیا کوچکتر از اونی هستش که اینطوری تفسیرش کنیم. 

شاید به هر دلیلی قسمت اینطوری بوده. 

زن و شوهرهای واقعی کنار هم سختی میکشن و تو خوشی و ناخوشی ها کنار هم هستن. 

پس حداقل خودت اصرار به خراب کردن زندگی خودت نداشته باش. 

از خدا کمک بخواه و تمام تلاشت رو هم انجام بده برای خوشبختی و آرامش تون و با وجود همه مشکلاتی که دارید ، یک زندگی زیبا بسازید. 

اینا همه که گفتی مشکل اون خانوم هست ،،،،تقصیر کسی دیگه نیست که بخواد بره خودش رو آوار کنه تو اون زند ...

این حرفا و کاسه کوزه شکستن ها ،اونم سر زن اول ،فقط صورت مسئله رو پاک می کنه

😐🤷🏻‍♀️
همیشه خانوم ها رو مقصر ندوناین مردها هستن ک سیرمونی ندارن. تنوع طلب انددین اسلامم ک تایید کرده مرده ...

دین اسلام برای ۱۵۰۰ سال پیش که زن مثل دستمال تو جیبی مردا بی ارزش بود ازدواج رو محدود کرد به چهارتا.خوب چرا به روز نمیکنن قوانینش رو؟ چطور برای مهریه هزارجریب تبصره و...زدن ،اما به این هوس بازی ها که میرسه اسلام ناب باید باشه

میدونی چرا نمیرم نگاه کنم؟ چون دو دلیل داره اول اینکه شوهرمو ب شدت دوس دارم این دوست داشتن مانع خیلی ...

همینه بله منم اینو حس کردم کاملا

چیزای اموزشی و خوبم داره هاولی هدف داره اینستا یه هدف شوم

همین فقط،اینکه زن رو نصف مرد میدونه چی؟ اینکه اختیار همه چی با مرده و زن مثل برده فقط باید اطاعت‌ کن ...

وای اینارو یادم نبود 😐 هرچند من بخاطر اینا زیاد حرص نمیخورم چون مال دنیا برام بی ارزشه چه پول باشه چه دیه باشه چه ارث باشه فقط این زن دوم و سوم و چهارم و پنجم گرفتن این مردا رو مخمه

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

خودم داروی ضدتشنج مصرف میکنم چون سکته وتشنج همزمان داشتم بچمم ٱتیسمه

پسر برادرشوهر من هم اوتیسم داره ولی زندگی عادی دارن دوتا بچه سالم دیگه بعدش اورد تازه اوتیسمش شدیده تو چرا میخوای یه تنه بار بچت رو به دوش بکشی چرا دور از شوهرت زندگی میکنی ؟

چقد عجیبین... استارتر اومده خودش داره میگه چقد ازین موضوع ناراحته و عذاب میکشه باز یه عده دارن بیچاره رو سرزنش میکنن مامانت فلان مامانت بیسار چرا زن دوم شد چرا کار نکرد چرا فلان کرد؟ مگه اسی گفته برو زن دوم شو؟!

پسر برادرشوهر من هم اوتیسم داره ولی زندگی عادی دارن دوتا بچه سالم دیگه بعدش اورد تازه اوتیسمش شدیده ...

ن باهم هستیم طعنه زیاده توزندگیم واین باعث تنش شده توزندگیم متاسفانه.خدابهشون آرامش بده خیلی سخته

قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

این قانون برا مواقع قدیم و زمان جنگ بود که کلی زن بیوه و بی سرپرست می‌شدن 

نه الان که تعداد زنان به نسبتا مردا کمتره 

کلی جوان بدبخت عزب موندن چرا ی مرد باید دو یا سه تا زن داشته باشه و باعث گرفتن آسایش و رفاه زن و بچه اولش بشه! 

اینا فقط هوس بازی و بی ذاتی میرسونه