2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 10988 بازدید | 274 پست
خب جنایت که نکرده زن دوم شده

مطمئنی ؟

اون اون زن اول ، خودت بودی ، یا مادرت بود

بازم همین نظر رو داشتی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بد مردا یه وقتایی تحت فشار هستن ولی زندگیتو خراب نکن این فضاهای مجازی خیلی ذهن مردا رو خراب کرده ...

اره دقیقا اکثر مردا زمینه هرزگی و تنوع طلبی رو دارن تو وجودشون با این فضای مجازی الخصوص اینستاگرام دیگه گند زده شده بهشون شوهر منم هی تو اینستاگرامه هرچند بیرون از خونه کلی زن هرززه میبینه که کل بدنشونو ریختن بیرون خلاصه ک شرایط خوبی نیست امیدوارم ی اتفاقی بیوفته ک هرچی آدم بد و هرززه اس از زمین پاکسازی بشن و بمیرن یه چیزی مثه آخر الزمان من همش امید دارم ب روزی ک هلاکت و نابودی اینارو ببینم الخصوص نابودی شوهرمو 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

مادرت نمیتونست مرد مجرد پیدا کنه باید آوار میشد رو زندگی یه زن بی گناه؟

ببخشید چرا دارین این دختر خانم  سوال پیچ میکنید 

یک دختر ۱۱ ساله چی کار میتونست بکنه ؟؟

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
همیشه کاسه کوزه سر مادر بدبخت شکسته میشه

ن خودم مادرم عزیزم همسرمم فوت شده قضاوت نمیکنم ولی به خداوندی خذاقسم حتی منوبچم ازگرسنگی هم بمیریم نمیرم روزندگی هیچ زن دیکه ای آوارنمیشم وخراب نمیکنم زندگیشو!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
قانون خدا و پیامبر هست از اونا بهتر میدونید؟

ایشالله این قانون خدا شامل حال شما هم بشه که اون موقع دیگه رواج ندید 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

قانون نیست. اتفاقا گفته شده به شرط عدالت اگر میتوانید و ...

به شرط عدالت و من میدانم که نمیتونید عدالت برقرار کنید پس به همون یکی اکتفا کنید (همیشه آیه رو کامل بگیم چون مردا فقط اولشو میگن و سو استفاده میکنن )

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

نری ن تو دین خواهشاً

من که مسیحی ام با دین شما کاری ندارم ولی ته حرفم اینه وقتی پایه دینتون هستید پایه همه چیزش باشید

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
مرسی عزیزم بابت نظرت🌹امامن مجبورم باشم چون بچم مشکل داره اما میگم همسرم چ گناهی کرده خیلی برام سخته

چرا مجبوری بسازی جدا شو ازش هر کسو میخاد بگیره بگیره خب مگع فقط بچه توعع تنها؟ یکمم اون مجبور بشه

واسه اونایی که اشتباه مادر اسی رو به اسی گوشزد میکنن،متاسفم.چون خودش الان کلی غم داره توو دلش.

کی دوس داره با ناپدری زندگی کنه!!کی دوس داره مادرش زن دوم باشه وهمه عمر توو سرش بزنن!!

کاش اگه دلداری بلد نیستین،نظر هم ندین

اره دقیقا اکثر مردا زمینه هرزگی و تنوع طلبی رو دارن تو وجودشون با این فضای مجازی الخصوص اینستاگرام د ...

آره دیگه 

شوهر منم همینطور 

تو اینستاگرام پر شده از در و داف 

میرن اونارو میبینن به ما بی میل میشن 

همش میگه چرا نرفتم اونجوری زن بگیرم 

حالا فکر کن این وسط بیای غر هم بزنی دیگه بدتر 

هیچی نمیشه گفت 

در کوی نیکنامی مارا گذر ندادند گر تو نمیپسندی تغییر ده قضا را