2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11008 بازدید | 274 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره دقیقا اکثر مردا زمینه هرزگی و تنوع طلبی رو دارن تو وجودشون با این فضای مجازی الخصوص اینستاگرام د ...

همسر نکبت منم تو فضای مجازی عاشق یه دختر۱۸ساله شد و منو ول کرد رفت

من که مسیحی ام با دین شما کاری ندارم ولی ته حرفم اینه وقتی پایه دینتون هستید پایه همه چیزش باشید

ن ما نمیتونیم پایه هر چیزی دیگع دین گفته باشیم مگع خودمون عقل نداریم برا همه فتوا نده لطفا

مادرتون حامی نداشت دست و پا هم نداشت کار کنه پول در بیاره؟ باید حتما سر یه خانم دیگه خراب میشد؟

من یه همکار داشتم که تو عقد طلاق گرفته بود، بعد زن دوم به مرد دیگه شد. با اینکه استخدام بود و خرج خودشو راحت درمیاورد

واسه اونایی که اشتباه مادر اسی رو به اسی گوشزد میکنن،متاسفم.چون خودش الان کلی غم داره توو دلش.کی دوس ...

منم. در تعجبم. اصلا اون زمان ۱۱ سالش بوده. 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
چرا مجبوری بسازی جدا شو ازش هر کسو میخاد بگیره بگیره خب مگع فقط بچه توعع تنها؟ یکمم اون مجبور بشه

من خودم شهردیگس محل زندگیم بچمم وابسته شدیدپدرشه اماحتماروحرفت فکرمی‌کنم .ممنونم بابت حرفات🌹

ایشالله این قانون خدا شامل حال شما هم بشه که اون موقع دیگه رواج ندید

چی میگی بابا😂عین پیرزنا نشستید فقط نفرین کنید حرفم کنایه بود

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
احتمالا خودش اینکاره اس اکه قضاوت نکرده باشم وگرنه هیچ زنی ،،،،هیچ دختری همچین چیزی رو قبول نمیکنه ! ...

قضاوت نمیکنم عملش رو ولی گفتارش بله اینطوری نشون میده

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

عزیزم خب به شما ربطی نداره که انقد حس بد به خودت وارد میکنی 

شما شخصیت مستقل داری 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24